(takki Ganni / neule Marimekko*lainassa / farkut Acne / loaferit Tiger of Sweden / laukku Chanel)

Katsokaas, päästiin Tomin kanssa ottamaan asukuvat kymmenen metriä eteenpäin normaalista spotista. Kivaa vaihtelua taustalle nuo kirjaston portaat.

Tämmöisissä kivoissa syyskeleissä on monta hyvää puolta, eikä vähiten mahdollisuus yhdistellä lämmin villakangastakki nahkaisiin kävelykenkiin. Löysin eilen Sokoksen outlet-puolelta itselleni uudet Tiger of Swedenin loaferit jättialennettuun hintaan. Pitihän ne heti ottaa käyttöön, vielä kun ennättää.

Tykästyin itse tähän asuun kovasti. Tyyli on poikamainen, mutta laukun fiiniys ja loafereiden kapenevat kärjet antavat sopivasti kontrastia reilulle lookille. Pitkähelmainen takkikin on kovin naisellinen vastakohta farkkujen tyylille. 

Marimekon neule on aivan ihana. Merinovilla on supermukavan tuntoista ja tuo kuosi on pehmeällä tavalla graafinen. Plussaa kaula-aukon leikkauksesta, vaikka alle pukee puuvillaisen t-paidan, ei sen kaulus pilkota, koska kaulus on tarpeeksi umpinainen. Minä käytän aina neulepaitojen alla teepparia.

Tässäpä uudet loaferini tarkemmassa esittelykuvassa. Tiedän jo noista tulevan supersuosikkini sekä kävelykenkinä, että töissä sisäkenkinä.

Tämmöisissä kamppeissa tänään. Pian alkaakin viikonlopun vietto, mitäs hyvää sitä söisi pyhinä – siinäpä pohtimista seuraavaksi.

Rentoa viikonloppua!

6 Comments

  1. Hei, olen seurannut blogiasi jo pitkään ja ajattelin kysyä onko Advanced style -blogi sinulle tuttu? Vaikken yleensä mainosta toisten blogeja, niin tämä on minusta tutustumisen arvoinen:) Newyorkilainen tyyppi kuvaa katumuotia, jossa pääossa ovat iäkkäämmät leidit ja joskus herrasmiehetkin. Tässä esim ihan mieletön asu:

    http://advancedstyle.blogspot.fi/2015/10/joy-venturini-bianchi-in-ralph-rucci.html

    Joka tapauksessa, mukavaa syksyn jatkoa ja kiitos mahtavasta blogista sekä inspiroivista asuista!

    -N

  2. Anne

    Hei joo, olen joskus klikkaillut sitä blogia. Aivan ihana idis ja niin viehättäviä ihmisiä. Kiitos kun muistutit! Ja kiitos ihanasta kommentistasi, samoin sinulle mukavaa syksyn jatkoa!