Niin minä, kuin moni muukin teistä, varmasti rakastaa kostean tuntuista ja freesiä ihoa. Olen saanut Mádaralta testiin aikuiselle naiselle suunnatun Time Miracle-sarjan tuotteita ja ne ovat osoittautuneet aivan ihaniksi. Ihoni tuntuu ihan samettiselta, mutta vielä tärkeämpää, se näyttää niin kuulaalta, että olen voinut vähentää meikkivoiteen käyttöä. Tunnustanpa, että olin näiden voiteiden voimalla Pariisin reissulla kahtena viimeisenä päivänä ilman meikkiä, enkä tuntenut oloani kummemmin viimeistelemättömäksi. Iho tuntui niin hyvältä, että päätin mennä pelkän huulikiillon voimalla.

Mádaran Time Miracle-sarja on suunnattu erityisesti 35-45-vuotiaille naisille. Pakkaukset ovat erittäin tyylikkäitä ja ylellisiä. Tuotelinja vahvistaa solujen uusiutumista ja pehmentää juonteita. Kun hoitaa ihoaan hyvin, se näkyy tietysti hyvinvoivana ja freesinä olemuksena. Itselle ainakin ihon hyvinvointi on kauneudenhoidon avainjuttu.

Time Miraclesta minulla on käytössä silmänympärysvoide ja yövoide. Näistä kirjoittelin jo aiemminkin tänne. Tuotteet ovat edelleen käytössä ja ihan lemppareitani. Näitä on tärkeää muistaa levitellä iholle aina ennen nukkumaan menoa, niin aamulla peilistä voi katsella tasaista ja pehmoista ihoa.

Uudempana tuotteena minulla on käytössä toning mist-kosteutussuihke. Ihan mielettömän ylellinen ja raikas tuote, jota suihkuttelen yövoiteen ja päivävoiteen alle. Tämä auttaa ylläpitämään ihon kosteutta ja kimmoisuutta. Joskus olen suihkautellut päivällä sitä ihan muutenkin vain iholleni, sen tuoma kosteuden tuntu on niin virkistävä.

Sain myös uuden päivävoiteen, jonka on tarkoitus kiinteyttää ihoa. Voiteessa on kätevä ja hygieninen pumppupullo, koostumus on ihanan ohutta, eli se imeytyy nopeasti. Tämä onkin tärkeä seikka, kun levittelen voidetta aamuisin juuri ennen meikin tekoa. Pieni viehättävä yksityiskohta on myös voiteen sävy, se on hennosti vaaleanvihreää.

Jos laillani arvostat ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa ja olet etsimässä tehokasta hoitosarjaa ihollesi, suosittelen testaamaan Mádaran Time Miracle-sarjan. Kohtuullinen hinta ja kauniit pakkaukset ovat tehon lisäksi ekstrabonusta.

”yhteistyössä Suomen Blogimedia ja Mádara” 

8 Comments

 1. Anne

  Esimerkiksi tuolta linkin takaa Mádaran omasta nettikaupasta. Lisäksi sitä myydään mm. Sokoksilla ja Emotioneissa sekä Ruohonjuuressa. Mádaran nettisivuilta voit myös kätevästi tarkistaa myyntipisteet tarkemmin.

 2. Niin ihanat nämä uutuudet ja pullot tyylikkäitä. Upeat kuvat olet ottanut, aivan mielettömät. 🙂

 3. Saako udella mikä on tuo ihana kynsilakka joka kynsissäsi vilahtelee ?
  T. Varpu

 4. Anne

  Kiitos, minustakin näistä kuvista tuli kivat tuon pienen sadetihkun siivittäminä. Sade jotenkin korosti kosteuttavaa fiilistä 🙂 ja tosiaan kauniit putelit, sehän on aina suuri plussa toimivan sisällön kyljessä.

 5. Anne

  Saat toki 🙂 puteli sattuu olemaan juuri tässä koneen vierellä. Se on alessandro -merkkinen pikkupullo, jonka ostin Sokokselta. Värinumero on ehkä 11, se on lasipullon pohjassa, tai sitten numeroa ei ole ollenkaan. Mutta sellainen ruskean sävyinen, merkillä ei taida muita tämän tyylisiä sävyjä olla.

 6. Kiitos tiedosta, täytyy poiketa Sokoksella 🙂
  T. Varpu