Olettko te jo löytäneet luonnonkosmetiikkamerkki Mádaran. Minä olen käytellyt merkin tuotteita jo muutamien vuosien ajan. Suosikkejani ovat olleet deodorantti, puhdistusvaahto ja kasvovoiteet. Vaikka en yksinomaan luonnonkosmetiikkaan ole siirtynyt, arvostan silti todella paljon sitä ja jotenkin pidän etenkin ihonhoitotuotteissa luonnonkosmetiikkatuotteista.

Mádara järjestää aina aika-ajoin nettikaupassaan 24-h kestävän kampanjan, jolloin kaikista Mádara tuotteista saa -40%-alennuksen! Postauksen lopussa kamppiksen tarkemmat tiedot.

Sain Mádaralta muutaman tuotteen kokeiltavaksi ja valitsin miselliveden sekä Time Miracle-sarjan silmänympärysvoiteen ja yövoiteen.

Silmänympärysvoiteissa arvostan ohuita ja helposti imeytyviä tuotteita.
Pidän siitä ettei silmien alle jää yön jäljiltä rasvan aiheuttamia
silmäpusseja, kun iän myötä niitä saattaa muutenkin ilmetä. Tämä voiden
imeytyy hyvin, mutta iho tuntuu oikeasti kosteutetulta. Voidetta
levittelen usein myös aamuisin silmien alle, koska koostumus on niin
ihana.

Yövoiteessa on sama fiilis kuin silmänympärysvoiteessakin. Se imeytyy hyvin, mutta jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi. Plussat annan myös tuoksusta, se on luonnollinen. Ja minähän pidän kaikessa luonnollisuuden tunnusta.

Misellivesi oli jännä uusi tuttavuus. Sen avulla meikin voi puhdistaa ihan ilman vettä. Kätevä kyllä, välillä minulla ainakin on olo, että mielummin puhdistan kasvot ilman vettä. Ja hei, nyt kampanjan aikana tuollaisen putelin saa lahjaksi yli 60 €:n ostoksista.

——-

Mádaran 24-h kampanja:
kampanjapäivä ti 6.10 klo 0:00-24:00

 
–40% alennus koko Márada-valikoimasta
Yli 50 € ostoksista ilmaiset postikulut
Yli 60 € ostoksista lahjaksi täysikokoinen Misellivesi (100 ml) 

”yhteistyö”

Comments are closed.