Vihdoin olen saanut ladattua nämä kuvat tänne. Taistelin eilen illalla tämän postauksen kanssa ja kiroilin hotskun nettiä. No mutta, tässäpä teille eilisen asuni. Olen saanut Marimekolta muutamia ihanuuksia lainaan tänne muotiviikkomatkalle. Näissä kuvissa mieletön Stereo-neulepaita.
Hektisen päivän jälkeen oli ihan mieletöntä istahtaa syömään lämmintä voileipää kera olutlasillisen. Vaikka muuten en ole ahtaiden ravintoloiden ystävä, täällä Pariisissa ei jotenkin ahdistu samalla tavalla, vaikka toinen pöytäseurue on melkein samassa pöydässä. Toki sekin auttaa, ettei vieressä todennäköisesti ole suomenkielisiä, joten voi puhua hassuja ihan rauhassa, heh. Todennäköisemmin vieressä on esimerkiksi sininen Proenza Schouler tai musta Saint Laurent, kuten tällä kertaa.
 

Pullahiiri tahtoi jälkkäriä ja nautti kahvin kanssa sitruunatortun. Vaikka totuuden nimessä sanottava, että mielummin olisin syönyt jotain ei niin makeaa pullaa. Parasta tuossa jälkkärissä oli ulkonäkö, miten nättejä kuvia näistä kahvilahommista täällä saa.

(neule Marimekko / nahkahousut HM*saatu / laukku Chloé / tossut Puma) 

Kerrankin superkauniit asukuvan taustat, olipas ne hyödynnettävä. Rakastan näitä Pariisin puistoja, niissä on ihan satumainen fiilis, etenkin ilta-auringon säteiden aikaan.


Miten älyttömän paljon on taas tullut nähtyä, kyllä näistä matkoista saa niin paljon inspistä. Törmäsin muuten eilen Balmainin näytöksellä Alexaan, käykäähän kurkkimassa hänenkin Pariisi-postauksia.
Yritän täällä parhaani mukaan pitää teitä ajan tasalla meiningeistä, mutta pahoin pelkään, että hitaan netin vuoksi instagramista ja snapchatista voi seurata tunnelmia nopsempaan.

6 Comments

  1. Sydän on pakahtua katsoessa näitä Pariisin tunnelmia, upean värinen tuo sinun uusi Chloe.

  2. Anne

    Tosi tosi kiva kuulla! Ja juu, vaikka pähkäilin tovin laukun väriä, olen erittäin tyytyväinen päätökseen 🙂