Jee, netti näyttää toimivan edes hetken. Tein eiliseltä vähän kuvia ja tässä ensimmäinen satsi. Olimme Marimekon upeassa näytöksessä ja sen jälkeen vielä hetken Palais de Tokyolla, jossa alkoi Jon Gallianon show. Tällä kertaa esittelen teille Petrin tyyliä. Yllä olevassa kuvassa hän on työn touhussa kuvailemassa The Golden Diamonds-blogin Doinaa, joka onkin Petrin kaveri jo monen vuoden ajalta. 

(paidat Uniqlo / farkut Tiger of Sweden / tossut Puma Brooklyn by Sophia Chang/ kello Polar)
Olen päättänyt kuvata enemmänkin näitä miesten asujuttuja, kun niitä on toivottu. Petrin tyyli on rento ja miehekäs, kuten raamikkaalle tyypille sopiikin. Uniqlon paita on löytö täältä Pariisista ja minusta tosi hieno.
Miten ihana on kuvata kauniissa maisemissa ja freesissä valossa. Vaikka näitä kuvia napsiessa olikin jo ilta vähän alkanut hämärtää. 

Kuvaajalla on aina mukana iso laukku kaluston kantamiseen.  Tässä National Geographigin kameralaukku.

Pienet yksityiskohdat ovat herralle tärkeitä. Kuten Louis Vuittonin lompakko ja hienot käyntikortit. Kiitos Petri alias Mr Coolpool, että sain napata asukuvat!

Yritän tosiaan parhaani mukaan päivitellä näitä juttuja, mutta jos mitään ei tänne ilmesty hetkeen, se johtuu ”sanonkokuinkaärsyttävästä” nettiliittymästä.

Palataan pian!

Comments are closed.