Olen kirjoittanut blogiani kutakuinkin seitsemän vuotta. Ajatelkaa, ihan hirmuisen pitkään, eikä minulla ole kertaakaan käynyt mielessä bloggaamisen lopettaminen. Olen ihan yhtä innoissani, ellen innostuneempikin, kuin alkuaikoina. Paljon on muuttunut blogimaailmassa noiden vuosien aikana. Blogien määrä on lisääntynyt, blogien taso on noussut ja omassa blogissani on tapahtunut paljon. Muistatteko vielä miten olin jonkin aikaa Evita-lehden alustalla ja minulla oli oma palsta lehdessä. Tai miten kuvaustaitoni ovat kehittyneet alkuaikojen pokkarikuvista. Puhumattakaan millaisia yhteistöitä olen saanut tehdä. Ja vielä suurimpana se miten teidän lukijoiden kanssa on syntynyt vuorovaikutusta. Näkyy se sitten instagram-tykkäyksenä, kommenttina blogissa tai kasvokkain vaikkapa liikkeessämme. Tietysti ajattelen teitä lukijoita aina uutta postausta suunnitellessani tai kirjoittaessani. Mietin mitä tykkäätte tai ajattelette jostakin jutskasta, eli vaikutatte ajatuksiini tosi paljon.

Nyt kun blogini liittyi Suomen Blogimediaan, olenkin miettinyt miten kehittää tätä entisestään. Olen vähän sellainen, että tykkään haasteista ja saan uusista asioista intoa.

Halusinkin järjestää nyt blogissani lukijatutkimuksen, koska minusta olisi ihan supermukavaa tietää teistä vähän enemmän. Keitä siellä luuraa ruudun takana. Suomen Blogimedia on tehnyt minulle oman lukijatutkimuskaavakkeen ja toivoisin että mahdollisimman moni teistä kävisi vastaamassa tuohon lyhyeen, alle viisi minuuttia kestävään, tutkimukseen. Kiitos ihanat!

Muistathan myös seurata minua muissa sosiaalisissa medioissa, olisi ihana kommunikoida teidän kanssanne muuallakin. Instagramissa: @muotimielessa, snapchatissa: amelender ja tietysti facebookissa Muoti mielessä-sivustolla, jota koitan pikku hiljaa aktivoida entisestään.

Kiitokseksi siitä että olet käynyt vastailemassa lukijatutkimukseen, haluan järjestää arvonnan ja valitsin teille palkinnoksi Mulberryn ylellisen tuoksukynttilän. Samanlainen koristaa omaa työpöytääni omassa työhuoneessani kotona.

Osallistu Mulberry-tuoksukynttilän arvontaan:

1) käy vastaamassa lukijatutkimukseen
2) ilmoita tässä blogin kommenttilootassa että vastattu 🙂 ja 
voit myös samalla laitella esim. toiveita postauksista yms.
3) liitä mukaan meiliosoitteesi (mahdollista voittoa varten)

Arvonta alkaa nyt ja päättyy su 25.10.2015 klo 24.00!


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

*****

Kiitos vielä teille kaikille kyselyyn vastanneille!

144 Comments

 1. Vastattu!

  Wau, onnea seitsenvuotiaalle! Olen tainnut täällä itsekin jo muutaman vuoden lukijana roikkua. 😉

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

 2. Vastattu. Kaikenlaiset sisustusjutut kiinnostavat, joten niitä haluaisin jatkossakin lukea 🙂 – Anu
  (markkanen.anu@gmail.com)

 3. Vastattu! Kiva blogi ja jatka samaan malliin 🙂 Hyvää syksyä sinne, tällä onneksi ei vielä lunta eli pitkään on saanut lämpöisistä syksyn keleistä nauttia.

 4. Vastattu. Tykkään erityisesti sisustusvinkeistä ja neuvoista. Myös päivän asut on kivoja.
  ec8477 (at) kolumbus.fi

 5. Vastattu kyselyyn.
  Ihanaa, blogisi on Alman ikäinen, 7-vuotias iloinen, mutta ei enää lapsenkengissä. Toivon blogillesi vielä monia ihania vuosia!
  -Minna
  laurilamin(at)gmail.com

 6. Vastattu 🙂
  Joskus aiemmin jo toivoin postausta lomamatkan vaatetuksesta, omaa näkemystäsi käsimatkatavaroihin mahtuvasta kompaktista puvustosta. Sitä toivoisin edelleen 🙂 (Ja jos olet sen jo tehnyt ja olen sen sattunut missaamaan, vaikka mielestäni kaikki postaukset luenkin, vinkkaathan mistä sen löydän arkistosta.) Kiitos!

 7. Vastattu on ! Tykkään blogisi selkeistä kuvista ja saan niistä inspiraatiota. Vaikka muotijutut kiinnostavatkin, niin silti toivon vielä enemmän sisustusjuttuja.

  Iloista loppuviikkoa <3

 8. Vastattu:) Kiva, monipuolinen blogi. Selkeät kuvat ja sopivasti tekstiä. Toivoisin, että meiliosoitteen voisi jättää piilotettuna. terv. Paula

 9. Vastattu! Sisustus- ja muotijutut kiinnostavat eniten. Osaat kyllä hienosti kirjoittaa ajatuksesi sanoiksi!

  h_lo (ät) netti.fi

 10. Vastattu. Tykkään tyylistäsi ja sisustusjutuista, koirien kuulumisia lisää, kiitos 🙂 . helmilaluna(at)gmail.com

 11. Vastattu! Ihana yhdistelmä tyyliä niin vaatteiden kuin sisustuksen muodossa.
  verajawanda(at)gmail.com

 12. Eevastiina

  Vastattu. Blogisi on ihanan innostava ja matkassa on mukava olla. Muodin ja sisustuksen kaikki aiheet inspaa. TOiveen esittäisin kylpyhuoneen puolelta eli minkälaisia valintoja tekisit ajattomaan ja kauniiseen tilaan. Ja vielä sohvatyynyjen miksaamisesta eli erilaisten kuosien ja värien esimerkkien avulla. Näyttää niin helpolta lehdissä ym.
  eeva-k at hotmail.com

 13. vastattu

  En halua jättää s-postiosoitetta näkyviin, otan itse yhteyttä, jos suosikkilaukkumerkkini tuoksukynttilän voitto osuu kohdalleni 🙂

  -kata-

 14. Vastattu lukijatutkimukseen!
  En halua jättää spostiosoitettani, otan yhteyttä jos flaksi käy 🙂
  -maarit

 15. Osallistuttu on! Elisa / elisa.korniloff(at)gmail.com

 16. Vastattu kyselyyn, onnea 7-vuotiaalle; olet jo päässyt "koululaisen ikään", HeidiS, heidinluukku£netti.fi

 17. Vastattu 🙂
  leevilotta at luukku.com

  Sisustusjutut kiinnostaa!

 18. Kysely täytetty. Kiitos hyvästä blogista!
  anne.uussaari at saunalahti.fi

 19. Lukijatutkimukseen vastattu. =)
  Arvonnat on niin kivoja, niihin vaan pitää osallistua.
  Ja ONNEA 7-vuotiaalle.
  Itselleni sisustusasiat ovat intohimo, työn ja harrastuksen myötä ja siksi tulee seurattua sen tyylisiä blogeja enemmän.
  Toivoisin siis sisustuspostauksia lisää. =)
  holttamirella@gmail.com

 20. Vastattu : )

  Täältä saa aina kivaa inspistä ja hyvää fiilistä 🙂

  t. Marella M

 21. Vastattu! Olen tainnut seurata melkein alusta asti (voiko olla jo 7 vuotta)? S-posti:aya@wippies.fi

 22. Vastattu kyselyyn. Toivoisin enemmän sisustusaiheisia postauksia, myöskin arkisempia kotikuvia, missä ilostuttaisivat suloiset koirasi. Myös erilaiset kuvakulmat pihalta käsin kiinnostaa.

  T. Tiia s-posti: tiia2810(a)hotmail.com

 23. Vastasin tutkimukseen.

  En halua jättää sähköpostiosoitettani, otan sinuun yhteyttä, jos käy tuuri. Kiitos Anne kivasta blogista!

  Hanna M

 24. Kyselyyn vastattu. Minusta asioiden ja itsensä kehittäminen ( uuden opiskelu) tekee elämästä mielekkäämpää. Arvostan ihmisiä joilta löytyy kunnianhimoa. Hyvää syksyn jatkoa!

 25. Vastattu.

  Kiitos Anne kivasta blogista. En halua jättää sähköpostiosoitettani, jos käy tuuri, niin otan sinuun yhteyttä.

  Hanna M