Kiitos vielä kerran kaikille blogini lukijakyselyyn vastanneille. Odottelen innolla kyselyn yhteenvetoa ja kerron sitten teillekkin vähän tuloksista. Arvoin myös äsken Mulberry-tuoksukynttilän voittajan ja hän on Sanna. Olen jo lähettänyt voittajalle meiliä. 

Kuvissa pakkailen palkintoa Mulberryn paperikassiin. Pian sen jo postitankin voittajalle. Kuvissa minulla on muuten päällä maailman pehmein neule. Käväisin viime viikolla Helsingissä ja tulin piipahtaneeksi Arelan myymälässä. Sieltä en voinut poistua ilman ostoskassia, toinen sinne päätyneistä pehmeyksistä on tuo kasmirneule. En voi sanoin kuvailla miten pehmoisesta vaatekappaleesta on kyse.
Pehmoista viikkoa teille, palataan ihan pian langoille lämpimien vaatekappaleiden merkeissä!

4 Comments

  1. Nyt tulee oikein älykkökommentti, mutta aivan ihana tuo Mulberryn paperikassi! Onkohan heillä samanlaiset ruudulliset myös vaateputiikin puolella vai onkohan tuo vain "home" spesiaali? Tämä on kiinnostavaa luonnollisesti siksi, että keräilen kauniita paperikasseja tulevan walk-in-closetin seinäkoristeiksi… Meidän tytöt, kun ovat jo melkein kokonaan muuttaneet pois kotoa ja olen pikkuhiljaa valloittamassa ison makuuhuoneen. Nykyisestä omasta huoneestani aion tehdä walk-in-closetin – toki vuodesohvalla varustetun, että neidot voivat yöpyä täällä milloin vain!

    Näiden lisäksi: blogissani on sulle haaste – toivottavasti innostut vastaamaan, olisi niin ihana lukea vastauksiasi! 🙂

  2. Anne

    Oi Minttu, melkein unohdin vastailla tähän kommenttiin. Minusta vaateputiikin puolella on yksiväriset kassit, ainakin omat Mulberry-ostokset on aina pakattu joko tummanruskeisiin tai harmaisiin yksivärisiin kasseihin. (kuulostaa kun ostelisin useinkin Mulberryjä, heh). Kuulostaa ihanalta tuo sinun walk in closet-suunnitelmasi 🙂

    Kiitos haasteesta, olen luonnollisesti jo käynyt lukemassa omat vastauksesi. Yritän miettiä omaani myös!