Tänään koitti paluu arkeen ja työpaikalle. Olipas ihana tulla kauniiseen liikkeeseen. Tomi ja Maija olivat järjestelleet paikkoja taas uuteen uskoon, oli myös saapunut kaikkea syysuutuutta ihasteltavaksi.

Alakertaan oli somistettu kutsuva olohuonekokonaisuus Interfacen Sand-sohvan ympärille. Meillä on tämän kuun ajan Sand-sohvakampanja -15 %! Myymälän sohva on tällä kertaa nahkainen, meistä oli kiva valita esille välillä jotakin nahkaista. Tämän sohvan malli ja tyyli on niin klassinen, että se ei näytä möhkäleeltä raskaammallakaan verhoilulla. Toki sohvaa saa myös vaikkapa valkoisella puuvillalla, ihan siis millä verhoilulla tahansa. Tässä huomaa miten erilainen ilme syntyy juurikin verhoiluvalinnalla.

Meille oli Koodiin saapunut vihdoin myös instassa aiemmin esittelemäni korit, kynnysmatot ja kumikaukalot. Nyt on aivan ihania lehtikoreja ja ne kynnysmatot – mustia ja luonnonvärisiä herkullisia juuttimattoja.

Hella Jongerius on suunnitellut klassiseen Artekin tarjoiluvaunuun kaksi uutta väritystä. Meillä on liikkeessä tuo tumma versio. Siinä on mustaksi maalattu runko ja luumun/mudan sävyiset linoleum-kannet. Huomaa sohvalla erittäin trendikäs hämyisen sininen Linumin raakasilkkityyny.

Sohvaryhmässä on Hayn pienet sohvapöydät, toinen messingin sävyinen ja toinen tamminen. Tykkään tuollaisista rennoista yhdistelmistä. Hauska kokonaisuus on myös Linie Designin mattolajitelma. Miksei suuressa tilassa voisi koota useammasta matosta mielenkiintoisen kokonaisuuden.

Tällä kertaa jätin päivän työasun kuvaamatta, olen jo pällistellyt itse täällä niin monessa postauksessa. Illalla palaan varmastikin taas Pariisin kuvien kimppuun, minulla on varattuna teille pläjäys inspiraatiota Chanelin näytökseltä.

4 Comments

  1. Hei! Mikä on tuo kiva matto tuossa kakkoskuvassa ja näkyy se myös viimeisessäkin. Valkoiset kantit päissä.
    Nimim. maton etsijä

  2. Anne

    Matto on Linie Designin Asko mixed. Ihan mahtava ja edullinen matto. Meillä on sitä Koodissa nyt hyvin varastossa. Meilaile shop@sisustuksenkoodi.fi niin saat tarvittaessa lisätietoja.

  3. Ompa teillä kaunista siellä liikkeessä. Miten kiva olisikin päästä käymään! 🙂

  4. Anne

    Nyt oli kyllä erityisen kaunista kun Tomi ja Maija olivat taas järkkäilleet 🙂