Koska on perjantai ja notkun vain koneella hörppien ihanaa maukasta Pukkan vihreää teetä ja koska näitä Pariisin kuvia on älytön määrä, laitan teille taas sekalaisen pläjäyksen fiiliskuvia. Olen vähän sellainen tarkkailijatyyppi. Hiimailen sivustalla ja etsin pieniä yksityiskohtia joita ihailen. Voin juosta jonkun värin, huivin, laukun, käsikorun tai minkä vaan pienen yksityiskohdan perässä, jotta saan sen tallennettua kameralle. En niinkään tuijota ihmisten kasvoihin, vaan katson alaspäin. Siksi kuvasaaliistani iso osa on tuollaisia päättömiä yksityiskohtakuvia. Mutta itse ainakin saan niistä kosolti inspiraatiota.

Bongaatko Emmanuelle Altin ja Geraldine Saglion – eturivistä tietysti. Hulppeat puitteet Valentin Yudashkinin muotinäytöksessä. Asut ehkä vähän turhan juhlavia omaan elämään, samoin nuo puitteet, mutta kyllä oli kiva päästä tällaiseenkin tunnelmaan.

Taisin juosta aika monien Guccin loafereitten perässä kameroineni. Yhden kerran Geraldinen kimpussa, tässä kuvassa jonkun toisen. Onhan nuo ihanat klassikkokengät.

Kaunista viikonloppua!

2 Comments

  1. Anne

    Juu häntä näkyi usein muotiviikon aikana. Jotenkin ihan hassua nähdä livenä, kun on niin paljon katsellut hänestä kuvia 🙂