(liivi Vila / poolo KappAhl / farkut Current Elliott / laukku Chanel / tossut Puma)

Jatkan vielä Pariisi-teemalla, viikonloppuna kun olen lähinnä kulkenut lököasuissa ja kauhistellut sotkuista kotia. Matkalaukut on sentään purettu ja pyykkiä pesty, mutta kaikkea pientä järjesteltävää on kertynyt ihan hirmusti ja minua vaan vielä väsytti ja laiskotti.

Tuon ensimmäisen kuvan minusta on napannut tuntematon italialainen naiskuvaaja, jolle lykkäsin kameran käteen ja ystävällisesti kysyin josko napsaisisi minusta muutaman asukuvan. Ilmeisesti homma ei ollut hirveän mieluinen, kun toisessa kädessä oli samalla tupakka ja toisella kädellä sohi kameralla miten sattuu. Noh, ei tämän mallin ilmekkään ihan priimaa ole, suorassa auringossa kun vähän siristytti. Mutta sainpa taas yhden päivän asuni tänne blogiin.

Muuten kasasin tähän postaukseen ihan randomeita kuvia joita olin napsinut.

Välillä on kivoja pieniä sattumuksia. Kuten kohtaaminen tämän suloisen mallitytön kanssa. Hän on Kirin Dejonckheere ja juuri kävellyt Diorin näytöksen. Kyytiä odotellessaan hän pysähtyi meidän kanssa juttelemaan ja avaamaan lahjaksi saatua pakettiaan. Sieltä paljastui Diorin huulipuna. Hänellä oli aikaa kertoilla vähän mallin näkökulmaa näytöshommiin ja muuta pientä yleistä.

Tämän kuvan nappasin kun olimme nousemassa metroon. Oli niin kaunis yhdistelmä tuo Guccin olkalaukku, kevyt villakangastakki, farkut ja lenkkarit.

Pakko palata vielä myöhemmin kaikkiin kertomuksiin mitä matkaan liittyi. Huomenna kuitenkin ehkä jotain muuta aihetta.

Comments are closed.