Välillä vähän napsimiani street style-kuviakin. Olen kyllä ahkeroinut kameran kanssa, minulla on monenlaisia inspiroivia kuvia ja  aion postailla niitä tänne ahkerasti. Tällä kuvapläjäyksellä on teemana beige väri. Pariisissa bongaa paljon beigen, kamelin ja poltetun ruskean sävyjä.
Ensimmäisissä kuvissa on aina tyylikäs Camille, jolla on muuten samanlainen Chloen laukku kun minulla. Huomaa myös vyö farkuissa. Itse en ole aikoihin käyttänyt vyötä, se on aina tuntunut olevan asussa ”liikaa”, mutta nyt vyöt ovat taas tulossa.

Pitkiä väljiä takkeja näkyi todella paljon. Sekä vyöllä köytettäviä, että tuollaisia väljän mallisia versioita. Paljon näin myös klassista yhdistelmää – valkoinen paitis ja sen päällä perusneule. Miehillä parta on tosi must.

Tässä vielä beige takki rennosti harteille heitettynä. Vaikka ilmat ovat tänään ja eilen olleet kesäisiä, on villakangastakkeja silti käytetty. Muuten kukkakuoseja on paljon hameissa, paidoissa ja mekoissa. Ihanan naisellista ja voisin itsekin kokeilla joskus vähän sellaista.

6 Comments

 1. Espanja Vogue on julkassut kuvasi����������

 2. Anne

  Kiitos hirmusti, en olisi varmaan löytänyt sitä ilman sinua! 🙂 Pus!

 3. Anne

  Ihana Miia kun kommenteeraat <3

  Tykkäsin tosi paljon Marimekon näytöksestä. Fiilis ja asut oli molemmat huippuja.

 4. Anne

  Vitsi miten kiva jakaa näitä teidän kanssa. Nytkin uppouduin mun kovalevyn uumeniin fiilistelemään kuvasaalista. Tekisi mieli koko ajan postata teille katsottavaa 🙂