Tiedättekö tykkään tosi paljon blogeissa sellaisista sekalaisista postauksista, missä on ajatuksen virralla koottu kaikkea mieleen tullutta kivaa tai kaunista. Kun viikonloppuna ei huvita ulkoilla, vaan mieluiten notkuu koneella kaivellen kuva-albumeita, tulee eteen yksittäisiä otoksia, joissa kaikissa on jotain josta haluaa sanoa sanasen. Esimerkiksi tuo kuva kahvikupposesta. Minusta syödyt ruoka-annokset tai puoliksi juodut kahvikupilliset ovat kauniita kuvissa. Etenkin jos ne sattuvat olemaan Pariisilaisen kahvilan pöydällä.

Pysähdyin myös tuohon kuvaan. Aurinko oli raaka ja kuva ei sinänsä ole erityisen onnistunut, mutta se fiilis joka tuolloin oli, muistuu mieleen. Oli ensimmäinen Pariisi-päivä, oltiin nähty paljon tuttuja ja mestoilla oli mukavaa. Paperikassissa on juuri ostettu Chloen laukkuni. Siitä tulikin mieleen, että meidän hotellin siivooja oli vienyt tuon paperikassin roskien mukana, siinä meni myös laukun dustbag. Olisi tietysti pitänyt olla tarkempi ja taitella se kassista talteen matkalaukkuun, mutta eipä tullut mieleen. Onneksi laukku on tallella.

Olenko muistanut täällä blogissa kertoakkaan, että kuvan asuni päätyi myös Vogue Espanjan street style feediin, tässä voit kurkata sen kuvan.

Kuvasin koiria niin paljon kun eteen sopivasti sattui. Pariisissa oli tapana ulkoiluttaa koiria ilman hihnaa, vapaana. Köpöttelivät kiltisti omistajan lähellä, eivätkä piitanneet mitään ympärillä pörräävästä maailmasta.

En vaan saa tarpeekseeni noista Pariisin ihanista puistoista. Tuolla tulee tunne, että on pudonnut satumaailmaan. Etenkin päivinä jolloin aurinko paistoi pilvettömältä kirkkaalta taivaalta.

Ihastelin myös puistojen istutuksia. Miten rennosti penkkeihin on valittu sekalaisia kasveja. Värien ja muotojen sekamelska muodosti taidokkaasti rajatuissa kukkapenkeissä upean kokonaisuuden. Istutusryhmät olivat yhtäaikaa rentoja ja muodollisia. Osaisinpa taikoa saman fiiliksen meidän pihan kukkapenkkiin.

Markkinoilla on aina piipahdettava. Vähintäänkin ihailemassa ruokatarjontaa. Kaikki hedelmät ja vihannekset näyttävät niin aidoilta ja herkullisilta. Nyt jälkikäteen näitä herkkuja on kiva ihailla kuvissakin.

Vihannekset ovat todella kauniita kasoina. Olisi tehnyt mieli ostaa kaikkia laatuja, mutta hotellihuoneessa ei tietenkään ollut kokkailumahdollisuuksia, joten tyydyin vain ikuistamaan vihannesnäyttelyä kuviini.

Hotellihuoneen sängyllä tuli kuvailtua ja fiilisteltyä uutta laukkua. Tykkään niin kovin kuvata asetelmia. Onneksi olin pakannut mukaan tuon LV:n pienen pocheten, se mahtui lompakon sijaan pienen laukun sisälle ja siihen oli kätevä säilöä rahat ja maksukortit. Sittemminhän ostin laukun sisälle pienen lompakon.

Voisin toteuttaa lähiaikoina myös postauksen tämän hetkisistä lempparijutuistani.

2 Comments

  1. Ihania nuo hedelmä- ja vihanneskuvat. Pariisin puistot ovat kauniita rentoutumispaikkoja. Mukavaa viikkoa sinulle Anne

  2. Ihania kuvia! <3 En ole ikinä Pariisissa käynyt, enkä oikein jostain syystä sinne hinkunutkaan, mutta nyt sytytit kyllä Pariisi-kuumeen minussa. Niin kaunista! Ja täytyypä sanoa, että erittäin upea ja tyylikäs kuva sinusta tuolla Vogue Espanjan sivulla. Trés chic!