(takki COS / huivi Lafayette / t-paita ja farkut Acne / tossut Puma / laukku Stella McCartney)

Aamu alkoi Stella McCartneyn näytöksellä Pariisin Operalla. Tykkään aina kuvata Stellan näytöksellä, sillä näytösvieraat ovat erityisen kivasti pukeutuneita, siis enemmän rennosti kuin liian hienosti. Löysin monta suomen oloihinkin sovellettavaa asukokonaisuutta. Monissa näytöksissä ihmiset tuppaavat pukeutumaan minun makuuni turhan överisti. Olen aina kuvaajista se joka bongailee niitä huomaamattomimpia tyylejä.

Itse olin pukeutunut kamelin väriseen takkiin ja käsivarrella tietysti Stellan laukku, joka sopikin sateiseen päivään täydellisesti – ei tarvinnut varoa kastumista. Kaulassa silkkihuivi piristyksenä. Kuvassa hyppään iloisena, oli niin mukavaa, no sitäkin, mutta oikeasti siksi, kun kuvan napannut Bobby käski.

Geraldine Saglio on aina niin eleettömän tyylikäs. Tällä kertaa hän oli pukeutunut klassiseen raitapaitaan ja levenevälahkeisiin housuihin. Guccin vyö oli asun näyttävä yksityiskohta. Täällä muuten näkyi Guccin juttuja paljon, etenkin loafereita. Nyt alkoi vähän itsekin tehdä mieli niitä kenkiä…

Kuvasin tuon nutturan, koska se oli minusta aivan ihana. Juuri tuollaisen sykerön haluaisin itsekin osata tehdä. 

Minua ihastuttaa nyt myös tummansininen väri. Kuvan takissa se on ehdottomasti kivempi sävy kuin perinteinen musta. Tosi paljon naisilla on täällä tuollaisia pieniä olkalaukkuja, ne täydentävät kivasti muhkeita neuleita ja takkeja.

Tässä ihastelin Stellan roosan väristä laukkua. Mietin, miksi itse tulee yleensä (=aina) valittu turvallisen neutraali laukku. Pitäisi omistaa ainakin yksi vähän hullumpi versio. Kauniit myös nuo viininpunaiset nilkkurit ja harmaa neule. Viininpunainen on kyllä ihan must tehosteväri näin syksyllä.

Toivottavasti oli inspistä!

8 Comments

 1. Tosi mukavaa lukea aina näitä sun Pariisi postauksia. Nostat esille kivoja juttuja.
  t.-A

 2. Mä ostin myös pitkän haaveilun jälkeen Stellan Falabellan vaaleanharmaassa sävyssä. Aivan ihana laukku!! Niin rento ja cool 🙂 Nyt himottaisi myös pienempi versio samasta laukusta jossain eri värissä. Tosi kivoja kuvia muotiviikoilta! Minuunkin iskee rento tyyli, en yhtään tykkää mistään liian mietityistä överityyleistä. Stellan mallistot on kyllä suosikkeja vuodesta toiseen.

 3. Falabellat ovat ihania. Löysin omani vuosi takaperin Milanosta ja sen jälkeen olen haaveillut pienestä, pitkähihnaisesta versiosta. Kiitos Pariisi -postauksista!
  Miia

 4. Anne

  Siis mun mielestä jokaisella naisella pitäisi olla tuo Falabella. Se on niin mukava ja käytännöllinen laukku. Ja mäkin oon zoomaillut siitä pienempiä malleja.

  Samaa mieltä, överityylit sopii muualle, mutta ei mun elämään 🙂

 5. Anne

  Mä en usko että kukaan haluaisi luopua Falabellasta jos sellaisen omistaa. Olen tykännyt siitä aivan älyttömän paljon. Eikä tarvitse varoa kuten hienompia nahkalaukkuja. Minäkin haluaisin myös pienen pitkähinaisen version.

  Kiitos itsellesi kommentoinnista 🙂

 6. Ihana Pariisi- postaus! Kauniita asuja ja itsekin olet niin kaunis ja rennosti tyylikäs, juurikin niin kuin kirjoitat omista mieltymyksistäsi, upeaa! Ja totta, tuo sykkyränuttura olisi juuri sinun juttusi! Pientä harjoitusta ja osaat tehdä siitä rennon:)))
  Kiitos siis mukavista postauksista taas kerran, niitä on niiin mukava katsella ja lukea!

 7. Anne

  Kiitos Villis 🙂 On kyllä kiva itsekin välillä vähän satsata kun pääsee tuonne, paitsi muutaman päivän jälkeen on niin väsy, ettei enää jaksa miettiä, pukee vaan jotain mukavaa, heh. Juu ehdottomasti yritän harjoitella sykkynutturaa, itse asiassa olen jo pari kertaa sellaisen yrittänyt väkertääkin, ei vaan tullut vielä ihan noin kivaa.