En malta olla taas julkaisematta Pariisin saldosta jotakin. Herttainen bloggaaja Peony Lim erottuu aina joukosta naisellisen klassisella tyylillään. Katsokaa miten hän on saanut poikamaisista elementeistä – raitapaita+herrainhousut – todella naisellisen lookin. Asussa on paljon katsottavaa, yksityiskohtia on niin runsaasti. Kuten lettikampaus, punaiset huulet, peililasit, huivi, vyö, käsikorut, kello, nirunarukengät…silti kokonaisuus on selkeä juurikin yksinkertaisten vaatekappaleiden ansiosta.

Ihailin tietysti myös neitokaisen Hermès-laukkua. Kokonaisuus on rakennettu klassikoiden ympärille, tätä hetkeä taasen edustavat erityisesti huippumuodikkaat nirunaruballerinat.

Tällaiseen tyyliin voisin pukeutua itsekin, jopa nyt talvella, kietaisisin vain kokonaisuuden ympärille muhkean neuletakin.

******

Kiitos vielä todella paljon kaikille alla olevan postauksen lukijakyselyyn vastanneille. Ihana kun olette käyttäneet hetken aikaanne minua varten! Ja jos et ole vielä käynyt vastailemassa, tulisin superiloiseksi jos sen tekisit. Osallistu samalla myös Mulberry-kynttilän arvontaan.

Comments are closed.