Laittelen aina välillä tällaisia pieniä street style-palasia Pariisin reissun kuvasaldosta. Nyt minua ihastuttavat erilaiset neulemekot. Tällä tytöllä onkin kiva kokonaisuus mekon ympärillä. Käärmenilkkurit ovat todella ihanat ja cowboy-vyö yllättävä asustevalinta. Kokonaisuus on vaivattoman tyylikäs, voisin pukea heti päälleni, tosin paksujen sukkisten kera. Täällä ei valitettavasti enää tarkene paljain säärin, ellei neulemekko ole nilkkoja hipova.

Intoilin kivasta asusta niin paljon, etten edes miettinyt kuvaustaustaa, kun ystävällisesti pyysin neitokaista kuviini. Joten pahoittelut roskiksista – olisitteko kiinnittäneet huomiota, jos en olisi maininnut?

ps. vastailin monen postauksen kommentteihin, pahoittelut kun on vähän kestänyt!

5 Comments

 1. Nilkkurit ovat todella ihanat ja sopivat mekkoon! Ei vaan todellakaan toimi meillä… Joku sanoi osuvasti, että Suomi on sääolosuhteiden puolesta muodin helvetti maan päällä. Täällä syksyn kurassa ja loskassa ei voi haaveilla leveälahkeisista valkoisista housuista, vaikka ne kuinka olisivat hyvännäköiset! Moni muukin yhdistelmä, mikä näyttää kuvissa todella hyvältä, on meillä mahdoton – villakangastakki ja pikku avokkaat jne. T: Ansu

 2. Voi jukra, mulla oli 90-luvulla ihan samantyyppinen vyö! Olisikohan se vielä tallessa 🙂 Voisin laittaa sen neulemekkooni ja olla sitten muodin huipulla 🙂

  En välttämättä olisi huomannut tuota kuvan taustaa, mutta tuli mieleen erään valokuvausta harrastavan kaverini kommentti… Olimme Amsterdamissa ja hän tietysti kulki kamera kaulassa ja yritti ottaa huippuhienoja kuvia. Hän tuskaili sitä, että juuri kun saa hyvän kuvakulman sommiteltua, niin aina on jossain kulmassa roskis tai japanilaisia toppatakkeineen 😀 Tuosta tuli meille sisäpiirin juttu ja se hymyilyttää edelleen 😀

 3. Meillä on neljä vuodenaikaa. Sopivia kelejä tuollaiselle asulle on varmasti joka loppukesä ja alkusyksy tai keväällä, vaikkakin aika on hieman lyhyempi kuin keski-euroopassa. Eikä sitä loskaa ja kuraakaan ole vielä tänä vuonna näkynyt kertaakaan vaikka ollaan kohta jo marraskuussa. Ihme valitusta. Ongelma taitaa olla korvien välissä eikä ilmastossa. Toki loskaan ja pakkaskeliin ei sovi pikku avokkaat, mutta tuskimpa pariisissakaan talvella ilman umpikenkiä rännässä ihmiset rämpii.

 4. Anne

  Ansu: Eikö, mä oon nyt jotenkin tosi ihastunut käärmekuosiin, etenkin kun näin käärmekuosisia nilkkureita Parississa monen jalassa. Hyvin kyllä sanottu tuo sääjuttu Suomesta. Mutta muuten tuosta asusta, niin kuten tekstissä sanoinkin, täytyisi siihen lisätä paksut sukkikset, niin se toimisi myös täällä meillä. Minusta neulemekko, paksut sukkikset ja nilkkurit ovat kiva työasu talviaikaan.

  Anonyymi: Juu, paljain säärin ja lämpimin vaattein voi kulkea juurikin sääkausien välitilossa 🙂 Ja mä tykkään esim. villakangastakin ja avokkaiden yhdistelmästä.

 5. Anne

  Mullakin oli tuollainen cowboy-vyö ja miehelläkin oli, se on vielä tallella ja mun kaapissa nyt. Pitäiskö ottaa testiin 🙂 Ja mulla oli myös neulosmekkojakin, lempparini oli sellainen pehmoinen vaalean lila college-kankainen.

  Hauska tuo sun muisto Amsterdamista 🙂