(takki Filippa K / neule Uniqlo / huivi Lafayette / farkut Current Elliott / 
laukku Chloe / kengät Hugo Boss)

Rakas Linnankatu, perinteinen asukuvan taustani, on taas palannut blogiin. Pikaiset näpsäisyt työpäivän ohessa ovat todella autenttisia, näin pukeuduin tänään töihin. Ihana lambswool-neule on löytö Uniqlon miesten puolelta. Ostin samanlaisen sekä harmaana että tummansinisenä. Muistan kuinka nuorempana kuljin aina noissa perinteisissä neuleissa, nyt on ollut vähän hankalaa löytää lambswoolista tehtyjä neuleita. Olenkin erittäin tyytyväinen näihin. Uniqlo on muutenkin kauppa jota suosittelen, jos Pariisissa poikkeatte. Sieltä löytää kohtuulliseen hintaan hyviä perusvaatteita. Ostin myös Hermeksen entisen pääsuunnittelijan Lemairen kokoelmasta tummansinisen villatakin. Sitä näkyi muuten muotiviikon aikana useammalla.

Silkkihuivista tuli uusi innostukseni. Tämä löytö Lafayetten tavaratalosta on päässyt jo usein koristamaan asujani. Vielä tarkenee ilman paksua villahuivia, joten otetaan kaikki ilo irti lempeän kirpeistä syyspäivistä ja kevennetään huivia, vaikka paksunnetaan takkia.

Filipan Abbey-takki on ollut yksi lemppareitani siitä saakka kun sen aikanaan ostin. Ihanan pehmeä ja kevyt takki on taas ilo ottaa käyttöön. Takin kauluksen beige vuoraus sopi kivasti uuden laukkuni väriin.

Koklasin väkertää niskaan sykerön. Vielä on vähän opettelemista sellaisen taidokkaan huolettoman aikaansaamiseksi, mutta onhan tuo vaihtelua ponnarille. Olen muuten alkanut tottua tuohon hiusten sävyyn. Ehkä on hyvä kun kyselin teiltä mielipiteitä, enkä rynnännyt heti vaalentamaan tukkaa enempää.

Rakastan niin paljon neulepaitoja, uskotteko. Tummansininen on ihana väri, miksen ole älynnyt sitä aikoihin.

Energistä viikkoa kaikille!

4 Comments

  1. Tummansininen on mielestäni aivan täydellinen väri meille pohjoismaalaisille naisille. Todella pukeva, rento ja tyylikäs.

  2. Nuo perusneuleet on ihan parasta. Pariisin Uniqlossa jopa mieheni innostui shoppaamaan, siellä on todellakin hyviä ja laadukkaita käyttövaatteita.

  3. Anne

    Siellä on miehille just kivoja rentoja ja klassisia vaatteita, mäkin tykkäsin ja meidän isäntäkin osti monta paitaa sieltä. Yhtä kaksin kappalein kun tykästyi niin kovasti siihen.