Olin saanut toiveen ”päivä kanssani”-postauksesta ja yritin tänään keskiviikkona toteuttaa sellaisen. Tässä tosin keskitytään enemmänkin työpäivän tapahtumiin, sillä kun palasin illansuussa kotiin, ei kameran kanssa tehnyt mieli heilua pimeässä.

Aamu alkoi huurteisen kotinurmen ylittämisellä, mukana menossa Chanelin laukkuni ja kangaskassi, jossa kuljetin kameraani. Lähdin liikkeelle autolla ja se olikin aivan jäässä yöpakkasten jäljiltä. Meni lähes vartti sitä rapatessa.

Aamupalan nautin tyypilliseen tapaani työpaikalla. Hurautin autolla Salosen leipomon kautta ja tällä kertaa sorruin wienermunkkiin. Meillä on töissä joka aamu ensimmäisenä kahvihetki, jolloin jutellaan sekalaiset höpinät jokaisen edellisillan tapahtumista ja suunnitellaan tulevan päivän aikatauluja ja tekemisiä. Yhteinen kahvihetki on todella tärkeä tsemppi päivään.

Tämä päivä oli vähän tavallisesta poikkeava, sillä saimme liikeeseen vieraan. Meille saapui Vipp-edustaja ruotsista ja hän piti meille tärkeän Vipp-koulutuksen. Nyt olemme taas ajan tasalla uusien tuotteiden käytöstä ja ominaisuuksista. Kertasimmepa vielä tarkemmin myös Vipp-historiaakin. Ihana ja mielenkiintoinen yritys, jolla on todella upeat tuotteet. Koodin sivuilla onkin parhaillaan käynnissä mahtava arvonta, jossa voit voittaa itsellesi Vipp-roskiksen, käy osallistumassa kisaan tässä. Keskiviikon asuvalintana minulla oli Marimekon ihana neulepaita, farkut ja sisäkenkinä avokkaat.

Vippin Christina vei meidät lounaalle Mamiin, jossa on aina todella hyvä ruoka. Yleensä syön lounaani työpaikan keittiössä, seuranani sisustuslehti ja instagram. Olikin mahtavaa vaihtelua lounastaa astetta fiinimmin. Lounaan aikana juteltiin niitä näitä ja tietysti mietittiin Vipp-suunnitelmia, meille töihin on tulossa vaikka mitä kivaa. Itse asiassa edustajien tapaamiseen menee yllättävän paljon aikaa. Täytyy rauhassa käydä läpi tuotteita ja laatia suunnitelmia niiden varalle.

Muut söivät katkarapusalaatin, joka ehkä herätti lievää annoskateutta. Näytti tosi mehevältä, ja kuulemma maistui myös.

Oma valintani oli kuitenkin kanakeitto, joka oli tajuttoman hyvää. Siis ehkä parasta keittoa jota olen ravintolassa syönyt. Seurana oli talon omaa leipää, nam.

Lounaan jälkeen piipahdettiin Tomin kanssa Linnankadun naapurissamme. Ihasteltiin kukkakauppa Piia Jaalan syksyisiä koristuksia.

Suuntasimme Linnankadulle juuri avattuun Tyttö ja Vuohi-liikkeeseen. Voi miten viehättävä pieni kauppa ja mitä kauniita tuotteita. Meistä on Tomin kanssa tärkeää tervehtiä uusia naapureita ja toivottaa tsemppejä. On niin kiva kun lähistöllä on mahtavia kivijalkaliikkeitä. Muistakaa ihmiset piipahtaa näissä. Linnankadun ympäristöstä on täällä Turussa tullut ihan helmi-paikka. Pieneltä alueelta löytyy monia kivoja putiikkeja ja mahtavia ravintoloita. Suosittelen siis vaikkapa pientä rentoutusviikonloppua Turussa!

Ihastelin erilaisia koreja. Pakko piipahtaa seuraavan kerran ostoksilla, säilytyskoreja tarvitaan aina.

Myös erilaiset puuesineet olivat kauniita Tyttö ja Vuohi-liikkeessä. Ilolla toivotamme liikkeen naapurustoomme.

Päivän hyppelyiden jälkeen olikin taas aika palata takaisin työpaikalle. Muutolta oli saapunut juuri lähetys, jossa oli ihania uutuuksia. Saimme esimerkiksi tuota uutta roikkuvalaisinta harmaana, ruskeana ja valkoisena. Piti miettiä valaisimille paikkoja ja hinnoitella tuotteita.

Muuton suosituista Restore-koreista on myös tullut kaksi uutta kokoa, tuommoinen iso pyöreä malli ja pienempi tarjotinkokoinen versio. Niitä hinnottelin ja asettelin esille. Vastailin myös meileihin, palvelin asiakkaita jne. kaikkea sekalaista normaalia. Pakkasin lähetyksiä ja vein niitä postiin. Tänään ei ollut tyypillisiä siivous- tai lähetystenpurkuhommia. Joten päivä oli tavallista vähän ”siistimpi”. Huomenna onkin taas tiedossa enemmän tavaran purkua ja siivousta, niin ne askareet liikkeessä vaihtelevat.

Kotiin saavuin kaupan kautta, vähän tavallista aikaisemmin eli siinä kuuden tienoilla. Ensimmäiseksi kokkasin meille perunoita ja jauhelihasoossia – sitä oli toivottu. Maistuikin oikein hyvältä. Ruoan jälkeen joimme kahvit ja katselimme vähän telkkua, juteltiin molempien päivästä isännän kanssa. Sen jälkeen suuntasin koirulaisten kanssa ulos, siivosin autotallia, jonne laitettiin sähköpatteri lämmittämään. Sen jälkeen tulin takaisin sisälle, siivosin keittiön, viikkasin pyykkejä ja vihdoin sen jälkeen istahdin koneelle purkamaan tämän postauksen kuvia. Nyt kirjoittelen tätä tekstiä ja seuraavaksi suuntaan koirien kanssa yöpisuille, itse menen sitten iltapesulle. Lopuksi tietysti sänkyyn katsomaan jotakin sarjaa.

Tällainen oli minun keskiviikkoni.

Comments are closed.