(takki COS / kasmirneule Arela / vyö Gucci / farkut Zara /
 loaferit Tiger of Sweden / laukku Anya Hindhmarc) 

Päivän asu oli melkoisen ruskehtava. Olen täällä ennekin maininnut, että minun eteeni vaan osuu tuollaisia ruskean/beigen sävyisiä vaatteita ja asusteita. Tietääkseeni olen tietoisesti etsinyt näistä vain kamelin väristä takkia, pooloneule ja laukku taasen ovat valloittaneet minut ihan etsimättä. Viihdyn kyllä hyvin näissä pehmeissä sävymaailmoissa, kunhan saan jostain kokonaisuuteen pilkahduksen skarppiutta. Tässä sitä tuo tumma luumunpunainen huulipuna ja tietysti musta alaosa.

Siivoskelin tosiaan viikonloppuna jälleen vaatekaappiani, karsimista riittää näköjään vieläkin. Tiedän, että haluan ostella uusia vaatteita, joten jotta voin noudattaa edelleenkin tavoitteena olevaa maltillista vaatevarastosuunnitelmaa, on sieltä poistettava lisää kamaa. Vähän jo olen kiikuttanut kirppikselle, mutta aion piakkoin taas laitella tänne pientä blogikirppistä.

Laatikoston uumenista löytyi mm. tuo ikivanha Guccin logovyö, josta en ole hennonut luopua. Kokeilin yhdistellä sen tähän rennonpuoleiseen askokonaisuuteen ja minusta se toimii tällaisessa setissä ihan passelisti. Itse olen karsastanut näitä logollisia vöitä, kas miten kaksi onkin päätynyt joskus kaappiini. Toinen on vielä hurjempi, Christian Diorin logokuosisella kankaalla päällystetty versio. Sille en vielä löytänyt asua ympärille.

Tuosta Judy-kasmirneuleesta on vielä sanottava sananen. Ostin sen siis taannoin Arelalta ja en voisi olla tyytyväisempi. Tämä on kaikista omistamistani kasmirneuleista pehmoisin, kuin pilvenhattara päällä. Neuletta oli myös raikkaan korallin sävyisenä, sekin houkutteli, mutta päädyin kuitenkin turvalliseen kaurapuuron sävyiseen.

Noh, mitä olette mieltä logovöistä tai asusta yleensä?

14 Comments

 1. Sen olen huomannut tässäkin asiassa, että koskaan ei pidä sanoa "ei koskaan" 🙂 Itsekin olen monesti miettinyt noista logoasusteista, että antaako se jotenkin pröystäilevän kuvan – tai miten sen nyt sanoiksi osaisi pukeakaan. Kaikki riippuu kuitenkin kokonaisuudesta ja miten noita asusteita käyttää ja yhdistelee kokonaisuuteen. Muutaman kerran on eteen osunut todella tyylikkäitä, omaan vaatemakuun ja värimaailmaan sopivia, monikäyttöisiä asusteita, joihin olen sortunut, mm. pari Vuitton-vyötä jotka näyttävät todella hyviltä farkkujen kanssa ja suuri, hillitynsävyinen Vuitton-villahuivi, joka on kovassa käytössä syksyn ja talven aikana. Älä sinäkään luovu Gucci-vyöstäsi, se on aivan ihana ja ajaton! Kamelinsävyiset pusero, takki ja laukku näyttävät myös aivan syötävän herkullisilta ja sopivat niin hyvin väreihisi! T: Ansu

 2. Asusi on todella kaunis ja tyylikäs, mutta kyllä omasta mielestäni asu olisi vielä parempi "tavallisella" vyöllä. Guccin vyö ei jotenkin istu tyyliisi. Omassa vaatekaapissani ei ole luxusvaatemerkkien tuotteita ja toisaalta yhä vähemmän kaipaan muitakaan"logovaatteita", kunhan vaatteet on muuten laadukkaita ja itselle mieluisia. Vaatemerkki minkä olen löytänyt sivujesi kautta ja mihin olen kovasti tykästynyt on Filippa K, hinta/laatu suhde kohdillaan, ilman huomiotaherättäviä logoja. T:Maarit E.

 3. Tällaisen hillityn asun kanssa tuo vyö toimii mielestäni erittäin hyvin! Tuo siihen jotain jujua. Hermesin H-vyö olisi myöskin makea… Muuten kyllä vierastan isoja logoja ja laukutkin pyrin valitsemaan niin, etteivät ne julista isosti brändiään, en halua olla kävelevä mainos.

 4. Mun mielestä vyö toimii hienosti, ei kannata luopua siitä:)

 5. Tykkään kokonaisuudesta. Mikä koko kashmirneuleessa on sinulla? Se olis hankinalistalla tälle talvelle ja heiltähän saa myös tilattua kotiin kun en Helsingissä asu
  T. Tuula

 6. Gucci ja sen logotuottert tekevät parasta aikaa ja lujaa comebackiä, joten mistään Gucci-retrosta ei kannata luopua!

 7. Anne

  Niinhän se vähän on, ei paranisi sanoa "ei koskaan", sillä joskus jossain muodossa melkein kaikki asiat voivat olla onnistuneita 🙂 En ole toistaiseksi luopumassa tuosta vyöstä, saahan kaapissa olla jotain tuollaista. Kiitos kivasta kommentista Ansu.

 8. Anne

  Ihan mahtis kuulla että olet löytänyt Filippa K:n vaatteet blogini kautta. Itse olen rakastanut heidän tuotteitaan jos merkin perustamisesta saakka, ja siitä on kauan 🙂 Yksikertainen tyyli iskee. Tosiaan en ole mikään logojen ystävä, mutta jossain tuotteissa ja yhdistelmissä kyllä pidän niistä. Ja totta, tavallinen vyö, tai vielä mielummin ilman vyötä olisi enemmän ominta minua.

 9. Anne

  Minustakin logovyöt toimivat rennoissa asuissa parhaiten. Jos niihin yhdistelee fiiniä ympärille, menee helposti vähän liian hienoksi. Siis minun makuuni. H-vyö on sellainen klassikko, etten eden melkein laske sitä logoksi. Kelpuuttaisin oikein mielelläni sellaisen omaan kaappiini, nyt saan onneksi ihastella H-vyötä välillä töissä, Tomilla on sellainen.

 10. Anne

  Juu saa tilattua ja suosittelen, se tulisi olemaan varmaan yksi mukavimmista vaatteista mitä olet ikinä kokeillut 🙂 Minun oikea kokoni olisi ollut xs, mutta halusin tietoisesti neuleen erityisen väljänä, joten otin koon s. Tässä mallissa toimii molempi tyyli, istuvampi ja väljempi.

 11. Anne

  Niin on, olen huomannut. Niitä kuolainloafereita ajoin takaa Pariisissa 🙂

 12. Mä ostin Guccin kesäalesta hennon vaaleansinisen nahkavyön, jossa oli pieni GG-logo. Aivan ihana vyö, mutta säästeliäästi olen toistaiseksi käyttänyt 🙂 Haaveissa on saman merkin kuolain-koristeinen vyö. Logovyöt on ihan tyylikkäitä, jos kyseessä ei ole mikään jättilogo, eikä itse vyössä mitään monogrammeja. Logoasusteet voi toimia, jos logo on vain yhdessä tuotteessa. Joskus näkee niitä eri logojen sekamelskoja, jotka ei ole kaunista katseltavaa…Tykkään kovasti sinun asusta, kauniit syksyyn sopivat värit!

 13. Anne

  Kaikki kuolain Guccit on musta aivan ihania. Ja kyllä logovyötkin voivat olla kivoja, jos tosiaan muuten kokonaisuus ei ole överi. Ainakaan itse en halua näyttää siltä, että olen ostanut kalliita juttuja ja ripustellut ne yhtäaikaa päälleni 🙂