Selasin huvikseni edellisten vuosien marraskuun kuvakansioita, vähän kuin fiilistelläkseni millaista muina marraskuisina hetkinä olikaan. Törmäsin tähän ruokatilan kuvaan ja ajattelin jakaa sen teillekin. Tuolloinhan olohuoneessamme oli erilainen järjestys. Nykyisen olohuoneen paikalla oli ruokatila ja päin vastoin, olkkari oli tungettu pienempään nykyisen ruokatilan osioon.

Olin jotenkin alusta saakka viehättynyt ajatuksesta, että ruokapöydälle annetaan paras paikka, suurten ikkunoiden edestä. No, käytännössä se ei ehkä ollut kuitenkaan ihan niin kiva idis. Näin jälkikäteen on kuitenkin kiva katsella muutosta. Tuolloin meillä oli vielä vanha jalavapöytäkin, joka nykyään palvelee terassin pöytänä. Jos palmut ovat nyt se juttu, niin tuolloin piti olla viikunapuu sisällä. Arvanette varmaan, ettei se ollut kovin pitkäikäinen ilo.

Palataan ihan pian nykyisen ruokatilan ilmeeseen. Paljastan toisen Marimekko-pöytäliinavalintani ja luvassa on myös huikea arvonta!

2 Comments

  1. Miten ihanan pelkistetty fiilis tuosta kuvasta tuleekin! Ja tuo valaisin, sitä jaksan kyllä ihailla. Jostain hassusta syystä mulle tulee siitä mieleen aina Batman-elokuvat 😉
    T. Varpu

  2. Anne

    Oi kiitti, minäkin tykkään kuvan tunnelmasta 🙂 Valaisin on kyllä huikean kaunis ja mielleyhtymäsi hauska!