(neulepaita Uniqlo / farkut Monki / nilkkurit Acne / silmälasit 3.1 Phillip Lim*saatu Loveyewear)
Miten teidän maanantai sujui – omani on mennyt pienessä hässäkässä, mikä on tyypillistä. Tuntuu että meillä on töissä maanantaisin kaikenlaista hommaa oikein erityisen paljon ja kotonakin on järjestelty paikkoja. Olen vähän pyöritellyt hyllystöjä huoneiden kesken ja tulen esittelemään olkkarin ja makkarin muutoksia, kunhan saan kaiken valmiiksi.

Jalassa uudet Acnen nilkkurini. Olin niin ihastunut näihin, etten voinut jättää Elementtiin niitä, oli ostettava mukaan. Pähkäilin muuten taas kahden koon välillä ja päädyin pienempiin. Otin siis yhtä numeroa normikokoani pienemmät ja toivon noiden venyvän, vähän puristavat vielä. Normaali kokoni oli taas niin väljä, että kantapää nousi ja kenkä hölskyi. Muuten tämä kenkämalli on todella hyvä jalalle, vaikka kapenevatkin kärjistä.

Pidän siitä, miten nilkkuri ja vajaamittainen farkun lahje kohtaavat. Monkin boyfriend-farkut ovat muuten löytö Helsingin matkaltani. Olen totaalisen ihastunut tuohon farkkumalliin ja toivon että sitä tulisi vähän tummemmassakin sävyssä saataville.

Laukustani löytyy pikkuisen lompakon lisäksi Marimekon pikkukukkaro kolikoille. Olen taas löytänyt nämä pussukat uudelleen, kun sain niitä Marimekon lahjakassissa. Tulee ihan lapsuus/nuoruus mieleen, silloin minulla oli aina Mari-kangaskukkaroita käytössä, rahapussina ja penaalina.

Marimekosta halusinkin vinkata teille turkulaisille lukijoilleni, että ensi keskiviikkona 25.11. Marimekon Skanssin ja Kauppakeskus Hansan myymälöissä, vietetään asiakasiltaa klo 18.00 alkaen. Illan aikana kaikki vanhat ja uudet Marikylän jäsenet saavat normaalihintaisista tuotteista -20%-alennuksen. Illan kohokohta on Marimekon toimitusjohtajan Tiina Alahuhta-Kaskon vierailu molemmissa myymälöissä, ensin Skanssissa ja sitten Hansassa. Itse ajattelin piipahtaa illalla Hansan myymälässä. Nähdäänkö siellä.

Lopuksi vielä kiitos kaikille Fiskars-kilpailuun osallistuneille. Kuten arvelinkin, melkein jokaisen kodista löytyi Fiskarsin saksia. Arvoin tänään kilpailun voittajan, hän on tällä kertaa Tia. Olen jo ilmoittanut voittajalle palkinnosta.

2 Comments

  1. Minäkin ostin tänä syksynä Acne Jensenit, ja tykkään mallista tosi paljon! Mutta täytyy valitettavasti sanoa, että minun tapauksessani ne eivät ole olleet hyvät jalassa. Minäkin valitsin kahdesta koosta sen pienemmän, koska isommassa kantapää hölskyi. Lesti on kärjestä tosi kapea ja auts, sisäänajovaihe on vielä käynnissä, toivottavasti ne venyvät käytössä. Varpaat ovat olleet kovilla, mutta en ole koskaan valinnut kenkiä käyttömukavuuden perusteella. 🙂 – Henna

  2. Anne

    Mulla kalvaa lähinnä vähän kantapään kohdalta, toivottavasti meidän kenkulit venyy! 🙂 Mutta joo vähän harmittaa kun haluaa ihanat kengät, eikä niiden mitoitus osu ihan nappiin omaan jalkaan. Ja juu, tässä valinnassa painoi visuaalisuus vähän enemmän kuin käyttömukavuus. Mutta täytyyhän sitä välillä käyttää muutakin kuin lenkkitossuja.