Vaatekaapin siivous etenee ja nyt olen valmis luopumaan taas kahdesta ihanuudesta. Pitkään harkitsin näiden myymistä, mutta koska haluan jotain uutta tilalle, on näiden lähdettävä.

Louis Vuittonin jo klassiseksi muodostunut kasmir/silkkihuivi pantterikuosisena. Laatikko ja dustbag mukana. Huivia on käytetty kyllä, mutta kunto on erittäin hyvä.

hinta 360 €myyty

Acnen poninkarvaiset Mowhawk-mokkasiinit. Koko 37. Ihanan kevyet ja mukavat jalassa, sisäpuoli nahkaa. Olen kerran käyttänyt suutarilla huollossa ja alkuperäisen nahkanauhan olen vaihtanut (se katkesi aika nopeasti). Mutta kengät ovat tosi hyvässä kunnossa, en ole pajon näitä käyttänyt. Laatikkoa ei taida olla jäljellä, mutta pakkaan nämä vaaleanpunaiseen Acnen paperikassiin.

hinta 70 € myyty

Jos kiinnostuit, meilaa minulle: amelender@gmail.com

Huom. yleensä tavarat ovat liitäneet nopsaan, joten pidä kiirusta jos olet kiinnostunut 🙂 

2 Comments

  1. Tuo sinun musta villakangas takkisi olisi niin minun makuuni, onko pitkä aika kun olet ostanut ?

  2. Anne

    Oi tuo on tosi vanha jo, malli on ajaton. Takki on 3.1. Phillip Lim, minusta heillä oli tuo mallistossaan pidempäänkin, en tiedä onko enää. Sitä oli myös kamelin värisenä. Omani olen tilannut Matches Fashion-nettikaupasta. Itse olen siihen vähän kyllästynyt, kun nyt suosin väljempiä malleja, mutta takki on niin upea, etten ole sitä raaskinut myydä 🙂