Viime viikolla meillä töissä Koodissa oli tohinaa, kun Tomi teki muutaman erilaisen somistuksen jouluisista olohuoneista ja Maija kuvasi nämä tyylit Sisustuksen Koodin sivuille. Minä palvelin sillä aikaa asiakkaita, eli pääsin vissiin helpoimmalla. Nappasin kuvista tänne muutaman, sillä aihe sopi ensimmäiseen adventtiviikonloppuun, joka itselläni sujui muissa kun valokuvauspuuhissa. 

Ihanilla pehmeillä ja rouheilla tyynyillä saa niin paljon viihtyisyyttä aikaiseksi. Kuvassa on Linumin pellava/villatyyny ja Mulberryn ylellinen hapsutyyny. Pellava ja musteensininen ovat myös kaunis väripari valkoista sohvaa vasten.

Erilainen joulukukkakimppu on kipaistu ostamassa naapuriliikkeestä, eli Piia Jaalan kukkakaupasta. Sieltä bongaa aina kauneimmat kasvit, esimerkiksi nyt kovasti muodikasta eukalyptusta.

Liikkeeseen tehty somistus voisi hyvin olla ihan oikeasta olohuoneesta. Pehmeät värit ja mielenkiintoiset materiaalit muodostavat yhdessä kodikkaan ilmeen. Mulberryn ikiklassinen ruutukuosi ihastuttaa kyllä myös vuodesta toiseen.

Tunnelmallista joulun odotusta!

Comments are closed.