Päätin laitella tähän väliin vaihteeksi sisustusaiheista postausta ja koska pimeä, kuvat töistä. Meillä Koodissa pyörähti juuri käyntiin kiva kamppis espanjalaisen Stuan kalusteista,  -20% alennusta marraskuun puoliväliin saakka. Stua on aivan ihana pienehkö perheyritys, heidän tuotteitaan meillä on myyty jo vuodesta 1999 saakka. Tuotevalikoima kasvaa maltillisesti ja suurta osaa huonekalumalleista olemme tosiaan myyneet vuosikausia. Stualla taitaa olla meidän lisäksi vain pari jälleenmyyjää suomessa, joten kalusteet eivät tule vastaan monessa kodissa.

Deneb-pöytä ja Globus tuoli ovat olleet vuodesta toiseen malliston suosikkeja asiakkaidemme keskuudessa. Tuolin uudet väritykset ovat ihan mahtavia, juuri tätä hetkeä, vaikka muotoilu on klassinen. Myös Deneb-pöydän materiaalit on päivitetty hiljattain. Esimerkiksi kokovalkoinen ruokapöytä on todella raikas, ohuine linjoineen ja mattamaisine pintoineen. Toisaalta pöytää saa myös vaikkapa mustalla rungolla ja tammi- tai pähkinäkannella. Mieletön sellaisena tummempanakin versiona. Viereen sopisi vaikka musta/pähkinä String. Nyt selkeästi valkoisen rinnalla ostetaan myös tummempia kalusteita.

Sapporo-hyllystö on omia suosikeitani mallistossa. Sitä löytyykin meiltä kotoa kahdesta huoneesta. Telkkari/työhuoneesta koko seinän peittävänä kirjahyllystönä ja olohuoneen puolelta matalana pitkänä tasona. Monipuolinen ja tukeva hyllystö. Ovet ovat liukuovia ja käännettäviä, eli kalusteen ilme on helposti muunneltavissa. Valkoisten ovien toinen puoli on vaaleaa saarnea.

Globus-tuolien pehmeän pyöreä muotokieli sopii hienosti myös pyöreisiin pöytiin, joita Sutan mallistossa on kahta erilaista Zero-pöytä ja Marea. Molemmissa runsaasti kokoja ja värejä.

Marea-pöytä on uudempaa mallistoa. Sen keveys ja moderni muotoilu viehättävät minua. Tämäkin pöytämalli toimii mainiosti niin kokovalkoisena kuin tuollaisena tummempanakin versiona.

Uudempaa mallistoa on myös La Classica-tuoli on erikoisen mallinen, siinä on todella mukava istua. Tuoliin sopii mainiosti Lau-pöytä, jota saa kuvan sirona konsolimallina tai ruokapöytinä, suorakaiteina ja pyöreinä. Nämä kalusteet ovat muuten todella upeita mattamustinakin.

Stuan kalusteita on ilo myydä myös senkin takia, että henkilökunta siellä on aivan mahtavan mukavaa ja innostunutta.

Oletteko te tutustuneet Stuan kalustemalleihin? Jos vielä ette, kannattaa tutkia koko mallisto heidän sivuiltaan.

2 Comments

  1. Minkä hintainen sohvapöytä on? Entä mikä matto samassa kuvassa on?