Tänään on kuulkaas oikein tälläinen ”girl talk”-postaus. Aloitin virallisesti joulukauden tänään, koska tunnelmoin töiden jälkeen Dots-liikkeen joulukuusia ja nautiskelin heidän glögitarjoilustaan. Tunnustan, että joulutorttua olen syönyt jo viikkoja sitten, mutta nyt oli ekat kunnolliset joulufiilistelyt. Ostin jopa pipareita kotiin tänään. Mutta katsokaa miten söpö tuo pieni kuusi, joka on istutettu ruukkuun.

Talviaikaan minulle maistuu tee erityisen hyvin. Dotsissa ihailin Higher Livingin teepakkauksia, ovat ihan suosikkiteetäni. Mutta tosiaan, piipahdimme Tomin kanssa työpäivän jälkeen Dotsissa, kun olin bongannut instagramista, että heillä oli esittelyssä Korresin huulipunat.

Liikkeessä tehtiin huulimeikkejä ja minäkin istuin huulipunattavaksi. Kiitos Tomille kuvaamisesta! Päivä oli muuten kiva siinäkin mielessä, että sain käpötellä uusilla Acnen nilkkureillani, niistä nappaan nätimmät kuvat teille paremman valon aikaan.

Tänään söinkin yksin illallisen ja minun teki hirmusti mieli korianteria ja bataattikeittoa. Sitä siis kokkasin. Tuli aika tulista, vähän liiottelin chilin kanssa. Mutta hyvin meni alas. Nautiskelin ruokani olohuoneen sohvapöydän äärellä – tunnustettakoon, että siinähän me usein syödään muutenkin arkena.

Olohuoneessa näytti juurikin tuollaiselta. Koirulaiset olivat sisustaneet sitä vähän oman makunsa mukaan. Meiltä löytyy aina jännittäviä tyynyasetelmia. Mutten jaksanut oikoa paikkoja. Tunnelma on tärkeintä ja se syntyi kun nostin pöydälle tänään ostamani vaaleanpunaisen amarylliksen ja pari eukalyptuksen oksaa. Toinen joulun merkki glögin lisäksi tälle päivälle. Vielä silaus kynttilöillä ja en edes huomannut tyynyrykelmiä lattialla.

Jälkiruoaksi nautiskelin suklaata ja kahvia. Pakko vielä hehkuttaa uutta kahvinkeitintäni, se on todella ihana ja sillä tulee loistavaa kahvia. Lukemisena uusin StyleBy, joka on kyllä lemmparini muotilehdistä. Tässä numerossa inspiroiduin erityisen paljon heidän meikkijutustaan. Pidän lehden modernista otteesta muotiin. Tämäkin meikkijuttu oli tehty ihanan freesiksi. Tykkään kyllä meikatusta lookista, mutta niin että se näyttää huolettoman luonnolliselta ja pehmeältä.

Poimin muutamia huomioita meikkaustrendeistä: 

-90-lukulainen tiilenpunainen huulipuna raikkaan luonnollisen ihon kanssa
-vadelmanpunainen huulipuna, aika kirkas punainen joka taittaa roosaan
-poskipuna on in, varjostusten sijaan
-mustat rajaukset, kajal ja pehmeä kissarajaus (olivat osanneet tehdä tämän pehmeästi kuten kuvassa näkyy)
-pronssinvärinen luomiväri (ihana)
-hopeanharmaa luomiväri

Ostin Dotsista Korresin huulipunan joka on tuollaisessa kätsyssä kynämuodossa. Kokeilin levitellä sitä ja se tuntui kyllä kivan erilaiselta. Tämän pitäisi hoitaa huulia hyvin samalla kun antaa väriä ja hohdetta. Värisävyksi valitsin vadelmaisen charm-sävyn.

Jaahas, päivän höpöttelyt olivat tässä. Palataan huomenissa.

PS. Marimekko-kilpailun voittaja on arvottu ja onni suosi Mariannaa, jolle olen jo ilmoittanut meilillä voitosta. Kiitos vielä tosi paljon kaikille osallistuneille. Alla on Fiskars-arvonta, kiva jos osallistutte siihen!

Comments are closed.