(takki Zara / silkkipaitapusero Marimekko*lainassa / housut Michael Kors /
 laukku Chloe / tossut Puma)

Koska tänään oli harmain ilma päiväkausiin, päätin piristää itseäni värikkäällä silkkipaidalla. Oli heti skarpimpi olo töissä, kun paita liehui ja säväytti. Joka kerta kun laitan asukuvan, jossa ylläni on silkkipaita, muistan mainita kuinka erityiseltä silkkipaita tuntuu. Mutta niinhän se on.

Tiedättekö, minulle on tulossa uudet silmälasit ja olen aika innoissani niistä. Valitsin vähän erilaiset kehykset kun ennen ja odotankin innolla niiden saapumista. Muuten olo on näin perjantaina aika väsynyt, tällä viikolla kun on ollut paljon touhuja ja ensi viikostakin on luvassa kovin kiireinen. Aion silti keskittyä viikonloppuna rentoutumiseen ja kotoiluun.


Ps. avattiin tänään Sisustuksen Koodille instagram-tili, seuratkaa @sisustuksenkoodi

8 Comments

 1. Silkki on kyllä ihana materiaali! Itse innostuin Marimekon silkkipaidoista niin,että olen niitä jo neljä hankkinut! Aivan lemppareita! Ja jaksan kyllä ihailla tuota laukkua, näyttää kauniilta asussa kuin asussa. Rentoa viikonloppua!
  – Veera

 2. Silkki on aivan ihana materiaali.Tuo Marimekon paita on kyllä kaunis. Chloén laukku on kuin taideteos! Kuten yllä jo sanottiin, laukku sopii asun kuin asun kanssa. 🙂

 3. niin tyylikäs ! kuten aina 🙂
  ja samaa mieltä aikaisempien kommentoijien kanssa, laukku on upea !

 4. En kestä !! Olet nyt kolmas nainen viikon sisällä, jolla näen Marimekon (Suomu?) paidan-Paula Risikon ja Maija Lehmusvirran lisäksi. Tykkään tuosta kuosista niin paljon-omistan ennestään jo samantyylisen Vellamo clutchin enkä uskalla mennä Marimekon liikkeeseen etten sorru 🙂 Ihana, että Marimekko on päivittänyt itsensä tälle vuosituhannelle.

 5. Anne

  Silkki on ihan huippu ja kestää hyvin, kunhan sitä hoitaa ja pesee oikein. Marimekon silkkilaatu on erityisen hyvän tuntoista, tarpeeksi jämäkkää. Ja joo, laukku on ollut suuri ilo, sopii kaikkeen. Rentoa viikkoa sinne 🙂

 6. Anne

  Kyllä, silkki on supermukava ja niin ylellinen materiaali. Kuten aina sanonkin, silkkipaidassa olo on aina vähän erityinen. Ja juu laukullekin peukkua itseltä, hyvä ostos oli 🙂

 7. Anne

  Oi kiitos suloinen Maria 🙂 laukku oli tosiaankin hyvä valinta.

 8. Anne

  Hahaa, selvä merkki, että sinun kaappiisi täytyy päästä yksi silkkipaita lisää 🙂 Minäkin olen aivan ihastunut Marimekon uusiin kokoelmiin, merkki on löytynyt ns. uudelleen.