Heippis, tänään on melkein paistanut aurinko ja pakkanenkin pikkaisen puraisi, ainakin aamusella. On kyllä tosi kiva saada pieni pilkahdus valoa, vaikkei sitä kestäisi kuin muutaman tunnin. Täytyi heti hyödyntää heleys ja istahtaa töissä kuvattavaksi. Asukuvasta onkin jo tovi aikaa.

 (neuleliivi Arela*saatu / paitis Filippa K / farkut Levi´s / 
nilkkurit Acne / silmälasit 3.1 Phillip Lim-Loveyewear*saatu)
Olen unohtanut esitellä teille tuon suloisen vaaleanpunaisen Leigh-villaliivin/mekon. Sain sen Arelalta taannoisella Helsingin reissullani, kun piipahdin ostoksilla heidän liikkeessään. Ihastuin totaalisesti tuollaiseen vähän erikoisempaan neulevaatteeseen. Tuo onkin tosi monikäyttöinen, sitäpaitsi fiilistelin jo miten hengittävä hieno villaneule sopii loppukeväästä t-paidan ja sandaalien seuraksi. Nyt kokeilin alle klassisesti valkoista paitapuseroa.

Helmat inspiroivat minua jättämään vaihteeksi lenkkarit kaapin alle ja vetaisemaan jalkaan nahkanilkkurini. 

Kauaa en ennättänyt istuskella Tapiovaaran ihanassa Crinolette-tuolissa, työt kutsuivat. Huom. kuvien nappaamisenkin aikana vastailin työpuhelimeen. Ihana torkkupeitto on Missoni Homen, jos joku kiinnostui.

PS. Koska tiedän siellä monen muunkin olevan heikkona Arelan pehmoisiin kasmir-neuleisiin, halusin vinkata teille että Hannan blogissa on vielä tovin aikaa alekoodi, jolla saa -15% alennuksen Arelan kasmir-neuleista!

4 Comments

  1. Vau Anne,näytät todella upealta tuossa asussa. Ihanan erilainen ja raikas asu. Tykkään!
    T. Varpu

  2. Todella tyylikäs asu ! Lasit on kyllä niin upea viimeinen silaus, vau !

    <3

  3. Anne

    Kiitos Varpu, kiva kokeilla joskus muutakin neule-farkkukomboa kuin perinteinen villapaita. Kivaa joulunodotusta!