Taas se hupsahti ja tuli pimeää ennen kuin ennätettiin nappaista päivän asusta kuva. Sen sijaan esittelen teille tämän päivän ihastuksen aiheeni. Aloitetaan kukista, tai tässä tapauksessa oksista. Tuo kimppu on tainnut täällä vilahtaa jo aiemminkin, mutta on pakko hehkuttaa Piia Jaalalta ostettuja oksia, ne ovat kestäneet freeseinä jo pitkän aikaa ja minusta ovat superkauniita ja moderneja, jouluisiakin omalla tavallaan. Eukalyptus taitaa olla tämän hetken kuumin leikkokasvi.

Käväisin asioilla kaupungilla ja kävelin Zaran läpi. Satuinpa bongaamaan sieltä juuri tänään saapuneen pehmoisen neulepaidan ja en voinut vastustaa sitä. Plussaa väristä, taakse pitenevästä helmasta ja simppelistä poolokauluksesta. Miinusta akryyleista, mutta onneksi mukana on myös luonnonkuituja.

Rakastan uusia vaaleita silmälasejani, jotka sain Loveyewearilta. Ne ovat 3.1 Phillip Lim-merkkiset. Tuntuu että niiden avulla kaikki vaatteetkin näyttävät erilaisilta, kun kasvoja ei enää dominoi tummat silmälasinsangat. Ihastelin myös töihin eilen saapuneita Hayn kultaisia pikkutarjottimia (kuva valehtelee sävyä, se on siis ihan kullan värinen), niitä tuli kahdessa eri koossa. Messinki on nyt pop ja tällaisissa pikkuesineissä juuri parasta. Myös korkki on ihana lämmin materiaali, Hayn on myös tuo korkkirasia. Hyvät vinkit lahjapaketteihin nuo pikkuesineet.

Mietin muuten yksi päivä, että kulkisin aina mieluiten pehmeässä neuleessa ja mukavissa farkuissa. Mitä jos kaapista ei paljon muuta löytyisikään. Olen ainakin löytänyt oman tyylini. Mutta on pakko välillä kokeilla jotain muutakin, kuitenkin sitä aina palaa niihin perusjuttuihin. On myös oma juttunsa opetella tekemään yksinkertaisista asuista mielenkiintoisia asusteilla ja leikkauksilla. Sama pätee sisustuksessa. Parasta on simppeli ajattomuus, joka silti henkii kulloistakin aikaa.

Meni pohdinnoiksi tämä.


Comments are closed.