Onpas tässä tullut muutaman päivän blogitauko. Kieltämättä nämä joulua edeltävät ajat ovat itselleni yleensä vuoden kiireisimpiä ja kun on hetki aikaa itselle, ei jaksa avata konetta, vaan haluaa tehdä jotain rentouttavaa. Ajattelin, että teillä kaikilla on vähän sama, luppoaika on nyt arvokasta. Samoin kuvien ottaminen on ollut tuskaisaa, kun olisi aika kuvata ei ole valoa. Tänään kuitenkin työpäivän lomassa otin aikaa muutaman minuutin valokuvaamiselle ja tallensin teille joitakin ihania uusia juttuja.

Tammi, messinki, harmaa villa ja musta sävy kontrastina ovat varmasti aina mieleeni. Hayn pikkupöytä on minusta tosi ihana, se on niin kevyt, että sitä voi siirrellä missä kulloinkin on tarvetta.

Hayn Plus-torkkupeittoa on tullut uudessa harmaassa väriskaalassa. Nuo tupsahtivat pari päivää sitten liikeeseemme. Aiemmin tätä merinovillapeittoa on ollut vain kirkkaammissa sävyissä, nyt on vastattu meidän suomalaisten toiveisiin ja hillitty versio on saatavilla.

Omaan joulukattaukseeni tulee sisältymään tuommoinen byLassenin messinkinen alusta, minulta tuo kaksiosainen kynttelikkö valkoisena jo löytyykin. Käytän alustaa ruokapöydällä viinipullojen alla ja sohvapöydällä kuvan tapaan somisteena.

Saimme Koodiin ensimmäisenä suomessa lähetyksen Hayn hauskoja lasisia tiimalaseja. Näistä kuulemma ruotsalaiset stailaajat ovat olleet ihan innoissaan, eli pian noita voi sitten bongailla ruotsalaisista sisustusjutuista. Kauniitahan nuo ovat, vaikkei niillä kummemmin funktiota olekkaan.

Täällä jatkan vielä kiireiden parissa tämän ja huomisen päivän…palataan jossain vaiheessa taas blogissa.

Jos piipahdatte vielä Koodissa, niin olemme auki aatonaattona vain klo 14.00 saakka. Ale muuten alkoi just meillä, laitoimme mm. Karhut, Missonia, Vitraa jne. aleen. Myös yksi kappale salvian värisiä Mademoiselle-tuoleja puoleen hintaan….

Comments are closed.