Eilen juhlittiin itsenäisyyspäivää ja meidänkin pihalla liehui lippu ja tunnelmaa toivat monet soihdut ja kynttilät kun ilta alkoi tummua. Itsenäisyyspäivä on minusta yksi vuoden juhlavimmista hetkistä ja sitä on aina ylpeydellä kiva juhlistaa. 

Meillä oli vieraita ja nautimme linnan juhlien katsomosta. Tietysti glögin ja kuohuvan kera. Olin tekaissut helpot leivonnaiset valmistaikinoista. Suolaiset lehtitaikinapalaset olivat tosi hyviä. Niissä oli punaista pestoa ja vuohenjuustoa, uunista ottamisen jälkeen vielä vähän sipaisin hunajaa päälle. Yksinkertaiset ja herkulliset tarjottavat. Samalla paistui ensimmäinen satsi joulutorttujakin. Tulipas syötyä taikinaa…

Kilistettiin itsenäisyydelle ja vähän myös mun synttäreillekin. Sitten istahdettiin katsomaan juhlien pukuloistoa. Tänä vuonna olikin monta kaunista pukua. Mieleen jäi minulle parhaiten Tiina Lymi ja Kiira Korpi. Ihan tarkkaan en kaikkia pukuja ennättänyt katsella kun seurusteltiin samalla.

Sainpas isännältä synttärilahjaksi Sokoksen postauksessa hehkuttamani DKNY:n pyjaman. Hee, se on kyllä aivan ihana, nyt on testattu ja hyväksi havaittu! Pitäisi enemmän satsata ylellisiin yöasuihin. Tämä oli täydellisesti minun mieleeni. 

Ihanaa ruusuista viikkoa kaikille!

12 Comments

 1. Tää sun blogi on nykyään pelkkä mainoskanava, en tykkää enää…

 2. Minua ei ainakaan häiritse mainokset ja nehän voi nopsaa ohittaa jos häirittee. Ihana yöpaita ja varmaan kiva päälläkin. Onneksi olkoon näin myöhässä kylläkin.

 3. Kiitos laadukkaasta ja inspiroivasta blogistasi, inspiroiduin jopa siivoamaan aikaisemman siivouspostauksesi ansiosta! Blogistasi on muodostunut itselleni sellainen arjen piilopaikka, jonne hakeudun halutessani nauttia kauniista ja harkituista kokonaisuuksista. Enkä koe mainoksia olevan blogissasi liikaa, vaan olen kokenut yhteistyöpostaukset hyödyllisinä; menisi muuten monta hyvää juttua ohitse.
  Hippu

 4. Myöhästyneet onnittelut! Ostin juuri miehelle isänpäivälahjaksi pari vähän parempaa pyjamaa, mutta omatkin kaipaisivat päivitystä. Tosi kivan näköinen tuo sinun saamasi!

 5. Anne

  Moni ei tiedä, kuinka paljon aikaa yhteistyöpostauksiin kuluu, itse ainakin haluan niiden olevan sellaisiae, että jos yhteistyökumppanin jättäisi mainitsematta, toimisi postaus silti osana blogia.

  Isäntä oli kyllä osunut lahjansa kanssa napiin, pyjama on ihana! Ja kiitos onnitteluista!

 6. Anne

  Oi että, ihana kuulla. Poimin kyllä tarkasti juuri ne yhteistyöjutut, joista aiheista kirjoittaisin muutenkin, eli siivouksesta. Rakastan kodinhoitojuttuja myös toisten blogeissa, niistä saa aina tsemppiä omiin homminkin. Ja kiva myös kuulla, että yhteistyöjutuista on hyötyä, siihen pyrinkin. Itsekin saan blogeista paljon vinkkejä, oman tyylisiltä ihmisiltä on kiva poimia valmiiksi valittuja juttuja.

  Mieletöntä että blogini on sinulle arjen piilopaikka!

 7. Anne

  Kiitos Riikka! Täytyy sanoa, että ylellinen pyjama on kyllä arjen luksusta parhaimmillaan. Paitsi, että on käytössä mukavan tuntoinen, on myös kiva että se näyttää nätiltä 🙂

 8. Anne

  Niin, ehkä ajattelisit toisin jos itse olisit kirjoittanut vuosikausia blogia ja saisit kivoja työmahdollisuuksia, joissa voit toteuttaa visioitasi, blogin kautta.