Joulukuun ensimmäinen päivä – sen kunniaksi olen koonnut teille muutamia houkuttelevia lahjavinkkejä Sokoksen valikoimista. Oli oikeastaan tosi kiva uppoutua hetkeksi haavemaailmaan ja miettiä mitä minä toivoisin itselleni, tai haluaisin antaa lahjaksi esimerkiksi siskolle tai äidille. Naiselle on ehkä helpointa valita lahja, ainakin meidän naisten mielestä. Omasta toivelistastani tulee yleensä aika käytännönläheinen, mutta kun kurkkasin inspiraatiota Sokoksen joulukuvastosta, muistin myös kaikki ihanat naiselliset hepenet ja asusteet. Niitäkään ei passaa sivuuttaa.

Sokoksen joulukuvastoa voi selailla myös netistä, tässä.  Jos olet saanut paperikuvaston, muista hyödyntää sen mukana tulleet etusetelit. Poimin tähän inspiraatioksi yhden sivun joulukuvastosta. Tuosta valitsisin omaan listaani ainakin Marimekon pikkulaukut, Shepherdin huopatohvelit ja Sauson nahkakäsineet. Lahjalistalle lisäsin myös Tiger of Swedenin kirjekuorimallisen clutchin, jossa on kätevä olkahihna. Haluaisin myös kokeilla Urban Decayn paljon hehkutettua luomiväripalettia, se olisi ihana lahja myös siskolle tai ystävättärelle.

Omiin ehdottomiin lahjatoiveisiini kuuluu jokaisena jouluna uusi pehmoinen pyjama. Sokoksella ihastelin eri merkkien pyjamia ja tällä kertaa omaksi suosikikseni nousi DKNY:n musta pallokuosinen flanellipyjama. Nuo lahjapakkauksetkin ovat niin kauniita. Tällaisesta ilahtuisi varmasti myös äiti.

Uusi paita on aina kiva juttu. Lahjapakettiin voisi pakata lämpimän talvineuleen, kuvassa G-Starin kuvioneule. Myös postauksen ylimmässä kuvassa näkyvä J. Lindebergin elegantti kuviollinen paitapusero olisi mainio lahja. Itse olen usein käynyt valitsemassa toivepaidan valmiiksi ja joulupukin työ on helpottunut valmiista vinkistä. Olettekos te harrastaneet moista lahjojen suhteen?

Kuka ei pitäisi mukavista housuista. Sweet Pantsit ovat ihan kaupunkikelpoisetkin, itse kuitenkin nauttisin tuollaisista vapaa-aikana. Laadukkaat trikoohousut löytävät aina käyttöä, joten pakkaisin pukinkonttiin mielelläni tuommoiset.

Ystävän suosituksesta poimin listalle Paul Mitchellin Tea Tree-shampoon ja hoitoaineen. On kuulemma niin freesiä, että pesun jälkeen tuntuu, ettei koskaan ennen olisi pessyt hiuksia kunnolla. Olen tuota itsekin joskus ostanut ja oikein raikas shampoo kyllä. Ihanat ja laadukkaat hiustenhoitotuotteet sopivat kenen tahansa saajan lahjapakettiin.

Tiesittekö, että valittuihin Sokoksiin on juuri rantautunut ylelliset Hermés-muotitalon tuoksut. Kävin niitä hypistelemässä ja tuoksuttamassa. Nämä ovat klassisia ja ylellisiä tuoksuja, myös pullojensa puolesta. Itse ainakin sijoittaisin oikein mielelläni pukeutumishuoneen lipaston päälle Herméksen hajuvesipullon ja kyllä sitä mielelläni myös käyttäisin. Tuoksulahja on luksusta.

Huom! Tämän viikon loppuun saakka, eli itsenäisyyspäivään asti (verkkokaupassa vielä tuolloin) on -20% -alennus kaikista tuoksuista S-Etukortilla. 

Mietin juuri, miten ihana kun joulukuu alkoi. Tähän pimeään vuodenaikaan joulu tuo oman säväyksensä, niin tunnelman, yhdessäolon kuin touhujenkin puolesta. On osa joulun taikaa hemmotella läheisiä lahjoilla. Vaikka yhdessäolo ja muistaminen on aina tärkeintä, on silti mukava katsella kun toiset yllättyvät lahjapaketteja availlessaan. Pitäisi myös muistaa nauttia lahjojen hankkimisesta, rentoutua se hetki kun kiertelee kaupoissa ja hypistelee lahjavaihtoehtoja.

Teen vielä tähän sarjaan samanmoiset lahjaidealistat miehille ja kotiin.

Lisää lahjavinkkejä voi seurata Sokoksen sivuilta ja Fashion News-sivustolta.

”kaupallinen yhteistyö Sokos”

4 Comments

 1. Kiitos, Anne, ihanista vinkeistä. Minä itse asiassa bongasin Helsingin keskustan tavaratalosta Hermés-tuoksut. Yksi löytyy ennestään, ja voisin hyvin ostaa itselleni joululahjaksi toisen. 🙂

  Ensimmäisen kuvan mekko jäi kovasti kiinnostamaan. Satutko tietämään, minkä merkkinen mekko on? Kuvat on otettu ilmeisesti Turun Sokokselta. Joten jollet tiedä, voin kilauttaa sinne.

 2. Anne

  Kiitos itsellesi kivasta kommentista, ilostuttaa kun kuulee näistä poiminnoista olevan iloa 🙂 kivahan tällaisia on koota. Herméksen tuoksut olivat niin herkullisia pulloineen kaikkineen.

  Ensimmäisen kuvan mekko on J.Lindebergin ja se on kyllä aivan upea. Korostaa vartaloa, ollen silti tyylikäs.

 3. Kaunis postaus. Mieluusti haen lahjavinkit postauksistasi. Kotiin tulevat mainospostit menevät aina lukemattomina roskiin. Joskus harmittaa paperin tuhlaus. Kannatan juuri tällaista paperitonta infoa, joka on ekologista ja selkeän esteettistä.
  En ymmärrä täällä blogimaailmassa firmoje/bloggaajien yhteistyön aiheuttamia tunnekuohuja. Mikään mainos ei ole ilmainen ja valtava paperimäärä, vaikka se kierrätetään, on tuhlausta. Kannatan paperitonta ja informaattista markkinointia.
  Kai jokainen ymmärtää, että ilman informaatiota (mainostamista) eivät yritykset saa tuotteitaan esille.
  No tämä oli hyttysen ininää tästä asiasta, jossa positiivisuus häviää useimmiten negatiivisuudelle.

 4. Anne

  Kiva, itse ajattelen samoin. Olen itse saanut lukemattomat määrät idiksiä ja vinkkejä toisten bloggareiden postauksista. Ja tietysti itse koen velvollisuudekseni tuoda blogiini vain sellaisia tuoteinfoja joiden takana voin seisoa. Sitä moni ei tiedäkkään kuinka paljon yhteistyöehdotuksia hylätään bloggaajien toimesta. Minusta on luonnollista valita esiteltäväksi aiheita ja tuotteita, joista oikeasti pitää ja jotka kuuluvat omaan elämään saumattomasti. Sitähän lukijatkin edellyttävät.
  Onneksi itse olen välttynyt suuremmin negatiivisilta palautteilta, päin vastoin näistä saan usein ihanaa positiivista palautetta.