Palataan eilisistä Pariisi-tunnelmista takaisin ”maanpinnalle”, nimittäin joulu on ihan just ja nyt alkaa olla korkea-aika keskittyä viimeisiin valmisteluihin ja lahjahankintoihin. Sokos-yhteistyön merkeissä olen poiminut lahjavinkkejä niin naisille kuin miehillekin ja nyt olisi vuoro miettiä mitä kotijuttuja valitsisin lahjapaketteihin Sokoksen kodinosaston valikoimista. Tässä poimintoja siis omista suosikeistani. 
Kollaasissa on muutama kiva juttu, jotka ottaisin mielelläni pakettiini. Kastehelmi-laseja ennätin itse ostaa jo pari kappaletta, mutta mielelläni täydentäisin kokoelmaani. Lasit ovat olleet aivan ihanat käytössä, jotenkin tosi herkät ja sirot, kädessä mukavat. Olen myös ostellut itselleni joitakin Marimekon Oiva-sarjan lautasia, niiden pariksi voisin haluta muutaman täydennyksen. Ja joulutyynyt nyt vaan ovat perinteikkäitä tekstiileitä, sellaisia joille soisi monia vuosia muistoja eteenpäin. Pentikin yksinkertainen joulutyyny sopii selkeään tyyliin.

Meillä on kotona ollut Arctica-astiasto ja olen alkanut lämmetä sen muotoilulle uudelleen. Mutta nyt ihastelen sitä noissa kauniissa kuviollisissa osissa. Voisin hyvin yhdistää muutaman Pakkas-sarjan astian omaan valkoiseen Teema-astiastooni. Näissä on kyllä superonnistunut kuvitus.

Nicolas Vahén tuotteet on pakattu houkuttelevan kauniisiin yksinkertaisiin pakkauksiin. Jo se melkein riittäisi, mutta sen lisäksi tuotteet maistuvat hyvälle, ainakin ne joita olen testannut. Kiva kun Sokokselle on tullut näitä trendikkäitä sisustustuotteita.

Olen myös vallan ihastunut Nicolas Vahén keittiöruutukuosiin, jota minulta löytyy kotoakin muutamasta tuotteesta. Mm. keittiöpyyhe tuosta kuosista on ihan lemppareitani. Merkillä on myös upea musta kivimortteli.

Sokoksen uusiin sisustusmerkkeihin kuuluu myös House Doctor. Bongailin valikoimia ja tykästyin moniin kynttilänjalkoihin ja lankajuttuihin. Myös heidän tekstiilinsä ovat tosi kivoja. Tällaisilla jutuilla tuodaan sisustukseen trendikkyyttä. Tuolta hyllyltä pilkistää messinginvärinen korisetti, joka oli erityisesti mieleeni (ovat noiden mustien hentojen korien takana). Kas kun en huomannut napata niistä parempaa kuvaa.

Vaikka kuinka monta kertaa minua on ihastuttanut siskoni sohvapöydällä tuo ihana Iittalan Kaasa-kynttilälyhty. Jos haluaa ostaa läheiselle jotakin kaunista ja aikaa kestävää, on tämä ihan ykkösvinkkejäni tänä jouluna.

Näitä lahjavinkkejä poimiessani muistin yhden hyvän idean. Monella on joku ajaton aterinsarja, mutta siihen ei tule itse ostettua alkuruoka-aterimia, leikkelehaarukoita, tarjoiluvälineitä tai salaattiottimia. Siinäpä minusta hyvä lahjavinkki, täydennä lahjan saajan aterinsarjaa vähän erikoisemmilla osilla. Itse olen monta kertaa kiitellyt sitä, kun meiltä löytyy vähän laajemmin aterimia. Alkuruokavälineitäkin tulee käytettyä yllättävän paljon, ei vain hienosti katettaessa, vaan esimerkiksi jotain iltapalaa syödessä yms.

Mutta hei, vielä pieni hetki näitä hössötyksiä, sitten rauha, nauttiminen. Läheisten kanssa rentoutuminen, ruoasta hekumointi ja pääkopan tasaaminen. Mahtavaa.

”yhteistyö”

Comments are closed.