Kuka kaipaa lepuutusta jouluisiin kuvatulviin – minä ainakin. Selailinpa siis jälleen Pariisin kuviani ja unohdin hetkeksi, että viikon päästä on jouluaatto. Sen sijaan fiilistelin syksyn kaunista valoa, värikylläisiä asuja ja ihmishulinaa. Noihin tunnelmiin on välillä kiva palata, vaikka vain valokuvien avulla. Nämä kuvat ovat Stella McCartneyn näytökseltä.

Tuossa yhdessä kuvassa Garance Dorella on kainalossaan uutuuskirjansa. Onko teistä kukaan vielä tutustunut siihen ja kannattaako hankkia?

Braun-partakone on arvottu. Arpa suosi tällä kertaa Ingaa, voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. 
Kiitos vielä kaikille osallistujille!

2 Comments

  1. Blogissasi on tällä hetkellä neljä seiska lehden mainosta. Ylhäällä, oikealla ja jokaisen postauksen välissä. En aio enää tässä blogissa vierailla. Kaupallisuudella on rajansa, ei kannata myydä itseään pirulle.

  2. Ihmettelen samaa ja vielä ihan omalla nimelläni.
    NELJÄ seiskan mainosta etusivullasi.
    Eikö millään ole enää mitään väliä??????