Vuorossa on muutamia lahjavinkkejä miehen paketteihin. Sokoksen joulukuvastoa olen ennättänyt kehaista aiemminkin, mutta kehaisenpa vielä kerran. Itse tykkään selailla jouluisia lahjavinkkikuvastoja ja tehdä esivalintoja siitä, mitä kaupasta käyn bongailemassa. Miesten jutuista etenkin kosmetiikkavinkit ovat tervetulleita, sillä uutuuksia pukkaa jatkuvasti. Viimeisimpänä villityksenä miehillä on parta. Sen hoitoon tietysti tarvitaan omat aineensa. Käväisin taannoin ostamassa omalle miehelleni Sokokselta partaöljyä. Parranhoitokosmetiikat olivat juuri saapuneet sinne. Minä päädyin öljyyn, mutta taidan vielä käydä ostamassa viiksivahankin, miksei sitä voi kokeilla partaankin. Tuossa partaöljyssä on ihana freesi tuoksu, testattu ja hyväksi havaittu tuote. Kollaasissa on kaksi muutakin meidän joululahjaklassikkoa. Joka vuosi paketista löytyy hyvät villasukat ja lämpimät tohvelit. Ne ennättävät kulua kovasti vuoden aikana, on kiva saada jouluaattoiltana uudet ja pehmoiset sukat tai tohvelit jalkaan. 

Paita on helppo lahjavinkki. Haasteellista on sen valitseminen. Minä olen edelleenkin viehättynyt miehillä kuviollisista paidoista, niinpä bongasin esimerkiksi tuon Dieselin rennon paidan. Oikein kiva esimerkiksi mustien pillifarkkujen seurana.

Käyttääkö miehesi paljon pikkutakkia, jos sellaista et uskalla lahjapakettiin valita sovittamatta, niin olemassa olevaa pikkutakkia voi piristää uudella kravatilla. Minusta jännä yhdistelmä on yksivärinen solmio, jonka sävy menee lähelle pikkutakin väriä. Nämä ovat Tiger of Swedenin mallistosta.

Marc O´Pololla on kivoja kaulahuiveja, olen tuota oikealla olevaa siksak-kuvioista esitellyt blogissani ennenkin. Pidän myös paljon tuosta mallinuken kaulaan kietaistusta ruutuhuivista. Pakkaa miehen pakettiin uusi kaulahuivi ja vinkkaa hänelle erilaisista huivin sitomistavoista. Minusta on kivan näköistä kun huivi on lenkulla kaulassa ja päät on kieputettu pariin kertaan lenkun ympärille.

Lopuksi vielä pyjama, sehän kuuluu myös joulun suosituimpiin lahjoihin. Calvin Kleinin alusasut ovat taas erityisen pop. Sokokselta löytyy miehelle Calvinilta niin yöasuja kuin kalsonkejakin. Ah, noista tulee hyvällä tavalla ysäri mieleen.

Tässä oli poimintoja lähinnä pehmeisiin paketteihin, niistä on varmasti iloa siinä missä kovistakin paketeista. Ensi viikolla sitten teen poimintoja kodinosaston joululahjasuosikeistani.

Sokoksen muhkeaa joulukuvastoa pääset selailemaan sähköisesti tästä. 


”kaupallinen yhteistyö Sokos”

Comments are closed.