(neule Zara / farkut Monki / nilkkurit Acne / kello Casio*saatu / sormus Edblad) 

Tässäpä istun yömyöhällä tietokoneella päivittämässä tänne tämän lauantain työasuani. Kohta kyllä hipsin peittoon, mutta halusin vielä postata nämä asukuvat. Päälläni oli uusi pehmoinen Zaran neule ja farkut, eli omasta mielestäni erittäin mukava asu.

Istahdin töissä byLassenin upeaan nojatuoliin. Tuommoinen muhkea laiskanlinna on kyllä aivan ihana. Tämä tuoli on suunniteltu vuonna -39 ja nyt päässyt modifioituna uudelleen tuotantoon. 

Näissä kuvissa on vähän hotellimaista lobby-tunnelmaa. Ehkä sen tekee sohvaryhmän värityskin. Tuollaiset tummemmat sävyt ovat niitä joita asiakkaat harvemmin kotiinsa valitsevat. Mutta liikkeessä on kiva esitellä vähän rohkeampiakin vaihtoehtoja. Jokainen kuitenkin saa valita sohviin ja nojatuoleihin mieleisensä värisävyt.

Sain muuten äskettäin kokoelmiini uuden kellon Perkko Oy:ltä, joka tuo maahan monia trendikkäitä kellomerkkejä. Casiolta on tullut uusi Sheen-kellomallisto, jossa on koristuksena hienosti kimmeltäviä Swarowskin kristalleita. Sain valita haluamani kellomallin ja päädyin tuollaiseen kaksiväriseen kelloon, sillä sellaista en ennen omistanutkaan. Pidän paljon kellosta, se on näyttävä, mutta kuitenkin hillitty. Lisäksi sen koko on täydellinen, ei liian siro, muttei ihan niin kookas kuin usein tuollaiset metallikellot tuppaavat olemaan.

Vinkkaanpa teille, että Casion facebook-sivuilla on käynnissä arvonta, jossa voi voittaa itselleen Sheen-rannekellon, pääset osallistumaan tästä.
 

6 Comments

 1. Anne

  Kiitti, ihana kun kommentoit 🙂 Mä kävin tänään taas katsomassa sun snäpit, sun koti on kyllä niin nätti!

 2. Moikka, ihana asu! Minkä noiden farkkujen mallin nimi on? Ovatkohan ne Kimono classic? 🙂 Haluaisin juuri tuollaiset itsekin ja katselin Monkin sivuilta eri malleja jotka vastaisivat noita housuja 🙂

 3. Anne

  Tuo mun farkku on cropped boyfriend-malli. Ja muuten ihan tosi hyvä, olen tuollaisia etsinyt pitkään ja ostanut Acnelta kaksi eri farkkua, mutta kumpikaa niistä (Pop ja Boy) ei ollut mulle niin hyviä kun tämä Monkin malli. Harmi vaan kun tästä ei ole sellaista keskisinistä väriä, toivottavasti kevääseen tulisi. Tätä mallia oli valkoisena ja tuo minun vaalea pesu, lisäksi sellainen perinteinen revitty bofriend-tyylinen pesu. Ehkä pitää vielä ostaa nuo toisetkin värit, kun hinta on kohtuullinen ja malli niin hyvä. Kimono ei ollut mulle ihan näin hyvä malli, mutta se riippuu kropasta, omani ei ole helpoin, heh. Monkin sivuilla ei nyt tainnut tätä boyfriendiä olla. Ostin Helsingin liikkeestä farkkuni.

 4. Kiitos, kävin nappaamassa farkut Monkista ja vinkkinä sinullekin farkut olivat nyt alessa vain 15 euroa 🙂 Mahtava löytö siis!

 5. Anne

  Mahtista että löysit omasi. 🙂 Hitsit, täällä ei ole Monkia, joten en pääse nappaamaan toisia itselleni.