Pitkästä aikaa taas vähän Pariisin muotiviikkojen kuvasatoa. Valkkasin teille tällä kertaa esittelyyn Leaf Greenerin asukokonaisuuden. Hän on rohkea pukeutuja ja hänen asunsa kyllä aina erottuvat joukosta. Leaf on stailisti/muotitoimittaja ja oikein tuttu näky joka vuosi muotiviikkohulinoissa. Olette hänet varmasti bonganneet monista street style-jutuista, mikäli niitä seurailette. Hän on kyllä googlaamisen arvoinen, kun haluaa katsella mielenkiintoisia asuvalintoja.

Tuo kukonaskelkuvioinen takki, jota on terästetty käärmekuosilla, on minusta tosi upea. Näyttävän takin voisin itsekin pukea ylleni. Jättäisin itse kuitenkin solkikengät ja oranssin hameen jonkun toisen puettavaksi. Miu Miun siniraitaisen sievän paitapuseron kelpuuttaisin myös omaan vaatekaappiini, minä vaan valitsisin sen seuraksi farkut.

Vihreä laukku on aika raikas, pitäisi hankkia itsellenikin jokin värikäs laukku kevääksi. Miten tällaiset näyttävät asukokonaisuudet kolahtavat teihin? Poimitteko näistä idiksiä, vai katseletteko vain tuumaillen asuvalintaa.

Comments are closed.