Mulle tuli yhtenä päivänä erityisen kova New York-kaipuu. Isäntä soitti yhtä kaikkien aikojen lempparibiisiäni; Billy Joelin New York state of mind-kappaletta. Se on nyt soinut jatkuvasti mielessäni ja samalla muistuttanut New Yorkista, jossa olen vieraillut vain kerran ja sekin reilu kymmenen vuotta sitten. Eipä ole tullut sinne (vielä) uudelleen mentyä, vaikka kaupunki on aivan ihana.

Romantisoin mielessäni joulua New Yorkissa, sillä fiiliksellä selasin Pinterestistä New Yorkin jouluaiheisia kuvia ja valkkasin tuohon muutaman.

Jotta pääsette vähän tuon päässäni soivan biisin sisään, linkitän sen teille jos haluatte myös fiilistellä Nykiä.

6 Comments

 1. ❤❤Ihanaa! Olen menossa New Yorkiin tammikuussa ❤❤ Nyt kahlaan kaikkea mahdollista sitä varten sekä kirjoittelen vasta aloittamaani blogiin intopiukeisia postauksia 😉

 2. Anne

  Jei, vitsit olisi kyllä pakko minukin päästä taas pian Nykiin. Nyt kuule sitten Billy Joelin biisi soimaan, siitä saat vielä lisäfiilistelyä 🙂 Käynpäs kurkkaamassa sun blogissa nyt.

 3. Lähdetään käymään ensimmäistä kertaa Jenkeissä ja suuntaamme lämmönkaipuussa Miamiin, mutta kyllä Nykikin pitää jossain vaiheessa kokea.=)

 4. Anne

  Voin vaan kuvitella. Vaikka kaupallinen härdelli kerrassaan, mutta silti siinä on jotain niin romanttista…

 5. Anne

  Oi että, Miami kuulostaa ihanalta ja lämpimältä. Jenkit on niin erilainen kokemus varmasti.