Kiireisen lauantain työpäivän jälkeen jatkoin vielä ahkerana joulusiivouksen tekemistä kotona. Kun mulla tulee touhumoodi päälle, se vaan jatkuu ja jatkuu, kunnes on aika mennä iltapesulle ja pukea pyjama ylle. Nytpä istahdin pyjamassa hetkeksi koneelle kurkistamaan päivän inspiraatiota. Törmäsin näihin viehättävän tunnelmallisiin makuuhuonekuviin ja halusin jakaa ne kanssanne. Voi miten ihanan kutsuvalta tuollainen tummempi värimaailma näyttääkään. Ihailen myös kauniisti pedattua sänkyä. Pellavalakanoihin en ole vieläkään kyllästynyt, enkä tuollaiseen muhkeaan puolipetaukseen.

Valkoinen yöpöytä ja kaunis asetelma nousevat kivasti esille vihreää seinää vasten. Taulu sängyn päällä on tässä huoneessa ainoa juttu jonka itselleni vaihtaisin. Kuten olen ennenkin sanonut, en osaisi nukkua jos pään päällä killuisi jotain. Pään taakse kelpuuttaisin vain päädyn ja seinävalaisimet, mutten mitään hyllyä tai taulua. Tuossa huoneessa on muuten seinällä tehokkaat lukuvalaisimet, niiden lisäksi vaihtelua valaistukseen tuo yöpöydällä oleva Gatto Piccolo-pöytävalaisin, joka antaa tunnelmavaloa. Makkarin valaistus on usein retuperällä, siihen kannattaa kiinnittää huomiota.

Nyt kipitän peittoon.

2 Comments

  1. Samaa mieltä, kaunis ja harmoninen petaus. Harmaa toimii hyvin. Tunnistatko yöpöydät? Yöpäutä etsinnässä, seinä nyt täälläkin tummahko. Yksi vaihtoehto on Artekin E60 jakkara valkoisena.
    JohannaKL

  2. Anne

    Joo, yöpöydät ovat ruotsalaisen Asplundin Tati-sarjaa. Saa tilattua vaikka meiltä Koodista 🙂