Tammikuun puoliväli ja alennusmyynnit ovat olleet jo jonkin aikaa käynnissä. Vielä on kuitenkin jäljellä vaikka mitä ihanaa erityisen hyvällä hinnalla. Itse olen sellainen, että lämpenen alennusmyynneille vastan näillä loppuhetkillä, etenkin talvialessa. Joulu on jotenkin niin tärkeä ja heti sen jälkeen ei tee mieli lähteä shoppailemaan. Nyt on pöly siinä suhteessa vähän laskeutunut ja ehkä katse suuntaa jo freesisti kevääseen, joten on hetki miettiä voisiko alennusmyyntilöytöjä katsella sillä silmällä.

Sokos-yhteistyön puitteissa käväisin tutkimassa mitä herkkuja heillä on alennusmyynnissä vielä tarjolla. Olihan siellä paljon hyviä vaihtoehtoja.

J.Lindebergin osastolta bongailin herkullisia printtijuttuja valuvista materiaaleista. Keväällä printit tulevat olemaan ajankohtaisia. Erityiskiva oli tuo kuvan lasketuva toppi, sitä oli vaaleanharmaana ja mustana. Nyt mainio villatakin alla ja kesällä kuumana päivänä vaikkapa työasussa.

Omat talvitakkini olen aina lähes poikkeuksetta hankkinut alennusmyynneistä. Nyt ihastelin J.Lindebergin toppista. Siinä on tyylikkäästi yhdistelty toppaa ja villakangasta. Tästä tulee jollain lailla mieleen tämä Caroline De Maigretin asu.

Itselläni on muutama luonnonvalkoinen lämmin talvineule, voin suositella sellaista talvipukeutumiseen, se tuntuu raikastavan mielen kivasti. Sokoksen Tiger of Swedenin osastolta löytyi tuommoinen versio varsin mukavalla alennuksella. Hyviä valintoja alehyllyltä ovat myös Tigerin siniset ja valkoiset pillifarkut. Koskapa sellaisia ei tarvitsisi.

Ralph Laurenin osaston huolettoman näköisiä paituleita ja mekkoja fiilistelin kesäisellä mielellä. Jos nyt olisin lähdössä lomalle auringon lämpöön, olisin taatusti ostanut matkavaatteeksi tuon herkullisen valkoisen tunikamekon. Näen sen niin olkihatun ja sandaalien kanssa hiekkarannalla.

Sokoksen miesten osastolla on tietysti myös alennusmyynti. Esimerkiksi Filippa K:n miesten vaatteista on hyvät alennukset. Nyt olisi hyvä tilaisuus päivittää vaikkapa miehen työgarderobia. Tyylikkäitä kauluspaitoja ja suoria housuja oli vielä hyvin jäljellä.

Filippa K:n kapeat tummat kravatit ovat todella tyylikkäitä. Kevään juhlia silmällä pitäen tällainen neutraali kravatti olisi hyvä valinta.  Perusvaatteita täydentämään sopivat valkoinen paita ja beiget chinot.

Jos miesten osastolta voisi bongata jo kevään juhlia ajatellen vaihtoehtoja, niin voi myös  kenkäosastoltakin. Esimerkiksi nuo ajattomat perusavokkaat voisivat pelastaa monelta juhlakenkäkriisiltä. Sitäpaitsi maltillisella korolla varustetut avokkaat ovat mainiot myös yleiskenkinä, kunhan vaan ohitetaan tämä talvi ensin. Mutta sisäkekinä nämä voisi ottaa käyttöön heti. Suosikit noista ovat vasemmalla olevat Peter Kaiserin söpöt nudepinkit avokkaat. Todella kaunis malli niissä. Täydelliset boyfriend-farkkujen tai harmaiden vajaamittaisten pillien seurana.

Pakko vielä vinkata kenkäosastolta näistä Unisan mustista palikkakantanilkkureista. Nyt nämä ovat alennuksessa, ostaisin heti jollen omistaisi jo mainioita vastaavia nilkkureita. Näiden malli on nyt ihan supertrendikäs. Tuollainen palikkakanta on kevään kengissä uusinta uutta, varmasti sama kantatyyppi jatkaa myös ensi talveen nilkkureiden muodossa. Joten tässä olisi ihan täydellinen trendihankinta. Unisan kengät ovat tunnetusti myös todella mukavia jalassa.

Lopuksi vielä kodin osaston alebongaus. Olen aina ihastellut Lisa Johansson-Papen klassikkovalaisimia. Sokoksen alennusmyynnistä näitä nyt saisi hyvällä alennuksella. Tuo messinkinen on erityisen mieletön. 
Omasta mielestäni onnistuin bongailemaan ihan älyttömän kivoja juttuja alehyllyiltä. 
Muistattehan käydä katsomassa myös Fashion News-sivustoa, sinne päivittyy säännöllisesti street styleä ja ajankohtaisia tuotevinkkejä. 
”kaupallinen yhteistyö Sokos” 

1 Comment

  1. Hyviä vinkkejä. On mukava valita itselle ale-juttuja, kun infoa on saanut etukäteen.