Pukeutumisen suhteen tämä taitaa olla niitä haasteellisimpia hetkiä vuodesta. Ulkona puhaltaa Siperiasta ja lunta tupruttaa sen kun kerkiää. Ei auta kun kerrostaa vaatteita niin paljon kun liikkuminen antaa periksi. Tilanne pelastuu pehmeillä villapaidoilla ja jämäköillä farkuilla – lempparivaatteita molemmat, vaikka ei ehkä kerrostettuina..

Selailin Pariisin arkistojani ja poimin muutamia farkkukuvia inspiraatioksi. Pillifarkuista ei vieläkään päästetä täysin irti, mutta vaihtoehtoja alkaa olla.

Tällä hetkellä farkuissa jyllää selkeästi seuraavat elementit: tasainen keskisininen väri, vajaamittainen lahje, korkeahko vyötärö, huonohko istuvuus, suora lahje, hapsottavat lahkeensuut, kerran kääräisty puntti.

Nyt vaan odotellaan koska me voimme alkaa vilautella nilkkoja vajaamittaisissa farkunlahkeissa.

2 Comments

  1. Kiva kun on valinnanvaraa farkkumuodissa! Vajaamittaisia lahkeita voi käyttää talvellakin, varsinkin jos on näyttävät talvisaappaat joissa pidempi varsi…näin ainakin olen itse käyttänyt ja kääräissyt lahjetta aina saappaan mukaan.

  2. Itse tykkään pilleistä, flareista ja boyfriendeistä, mutta just tänään mietin, että vajaamittaiset lahkeet levenevällä lahkeella on omaan silmään sen verran epäilyttävä näky, etten usko lämpeneväni! Vaikka mistäs sen tietää, kun niitä alkaa tyylikkäiden ihmisten päällä vilahtelemaan…