Tajusin juuri miten pitkäksi hiukseni ovat venhähtäneet. Katso vaikka tuota alempaa postausta, ponnari on jo reilusti niskan alapuolella. Minulle käy yleensä aina talvisin näin, hiukset unohtuvat tietyllä tapaa ja saavat kasvaa. Käytän pipoa ulkona ja minusta on kiva kun sen alta näkyy vähän tukkaa, siksi tykkään talvella pidemmästä hiusmallista. En ole myöskään ottanut raitoja aikoihin, siis yleensäkkään käynyt kampaajalla pitkään aikaan. Teen sitten keväällä pipokauden mentyä kunnon freesauksen, reilusti pois pituudesta ja runsaasti heleyttäviä raitoja. Plussapuoli tässä luonnollisessa hiusvärissä on tietysti juurikasvun näkymättömyys. Eli nyt on todella luonnollinen tukkatyyli.

Mutta jos annan tukan olla luonnontilassa talven aikana noin muuten, niin yritän kuitenkin hoitaa sitä erityisen hyvin, sillä kuiva ja sähköinen pehko on mitä ärsyttävin yhdistelmä, tiedättehän. Sainkin ennen joulua mukavan paketin Cutrinilta, jonka tuotteet ovat ihan lemppareitani. Vaikkei hiuksissani kummemmin ole enää värikäsittelyitä, vain latvojen raidoitukset, niin tuo Color Boost-sarjan samppoo ja hoitoaine ovat olleet oikein ihanat. Voin vain kuvitella minkä tehohyödyn niistä saa jos hiuksissa vielä on sitä väriäkin. Cutrinin tuotteissa minua viehättää nimenomaan tarpeeksi mieto, mutta aistittava tuoksumaailma, samppoon hyvä vaahtoutuvuus ja pois huuhdeltavuus (inhoan sellaisia silikonipitoisia samppoita jotka eivät tunnu lähtevän päästä millään pois). Hoitoaineetkaan eivät latista liikaa hiuksia, vaan ilmavuus säilyy, silti latvojen takkuisuus talttuu. Voin kyllä sanoa kaikkien kokeilemieni Cutrinin tuotteiden olleen minun suomalaiselle hiuslaadulle ihan nappivalintoja. Niinpä tartunkin yleensä hiustuotteita ostaessani Cutrinin puteleihin ja meillä myös isäntä pitää Cutrinin samppoosta erityisen paljon.

Ja jos talvisaikaan öljyän nassuani, niin öljyän myös hiusteni latvoja. Sillä väkisinkin latvat ovat mattamaisen kiillottomat, mutta ne saavat kummasti elinvoimaisuutta ylellisellä öljyllä. Muutama tippa riittää ja vain hiusten kuivimpiin osiin.

Oletteko te tottuneet käyttämään öljyjä hiuksiin?

”tuotteet saatu Cutrinilta”

Comments are closed.