Törmäsin tähän kauniiseen kotiin The Design Chaser-blogissa ja halusin tallentaa kuvat tänne muistiin, ehkäpä nämä inspiroivat teitäkin. Tässä kodissa asustaa keraamikko Anne Black perheineen. Ihastuin erityisesti rouheisiin materiaaleihin, niukkaan väriskaalaan ja harkitun rentoihin asetelmiin. Pidän siitä, ettei sisustus ole liian trendikkään näköinen, toisaalta se on kuitenkin ihan ajan henkeä. 

kuvat: Christoffer Regild / Bo Bedre via The Design Chaser

Erityisesti silmääni pistävät upeat valaisimet, mieletön pellava/puuvillainen sohva, puukalusteet, rennosti seiniin nojailevat taulut, kirjat, ruokailyryhmän tuolien sekoittelu ja mattojen materiaali.

Inspiroivaa torstaita!

2 Comments

  1. Oi että, miten upea. Tämä on ihan minun tuleva kotini, minulla on hirveä hinku Helsingin keskustaan. Haluan kalanruotoparketin, juuri tuollaisen katon ja seinät, sekä aika minimalistisen sisustuksen. Aaaah !!!

  2. Anne

    Sanos muuta. Mä niin tykkään asua omakotitalossa nyt, kaupungissa tuli ihan tarpeeksi kauan asuttua. Mutta siis en silti voi olla haaveilematta tuollaisesta vanhasta kivitalon asunnosta…aah todellakin 🙂