Enpä voinut olla kuvailematta sunnuntaisessa heleässä valossa muutamia eri juttuja. Tässä esittelen teille ihanat uudet kalenterini vuodelle 2016. Garance Dorén seinäkalenteri on minusta viehättävä ja niin on myös tuo kukkakantinen pöytäkalenterikin. Pakko kyllä sanoa, että olen noin yleisesti tosi laiska merkkailemaan kalenteriin mitään. Minulla on tosi hyvä muisti päivämäärien suhteen ja toimin pääkopan perusteella enimmäkseen. Mutta tietysti jotkut työjutut vaan on syytä merkata varmuuden vuoksi kansien väliin.

Samalla vinkkaan meille Koodiin saapuneista ihanista korteista. Vaikka kuinka usein asiakkaat ovat kassalla tiedustelleet onko meillä kortteja myynnissä, etenkin kun ovat kivan lahjan meiltä ostaneet. Emme olleet löytäneet mitään sykähdyttävää tähän mennessä, mutta nyt meiltä töistä saa mitä ihanimpia kortteja niin lahjoihin kuin vaikka sisustuksen somisteiksi. Kokoelmissa on mm. Garance Dorén viehättäviä malleja.

Miten niin nautin valossa kuvaamisesta ja kaikista kauniista esineistä. On muuten jotenkin ihanaa täyttää tyhjän kalenterin sivuja ensimmäistä kertaa. Suunnittelen aina kirjoittavani vain nättejä merkintöjä…kunnes ne ekat äkkiä sutaistut muistiinpanot vesittävät sen suunnitelman.

Kaunista viikkoa teille!

4 Comments

 1. ihania juttuja ! mun pitäis myös saada tehtyä mun kauniista kalenterista postaus, kuvat otin jo jonkin aikaa sitten mutta on ollut kiirettä niin en oo saanu blogiin asti 🙂
  Ja oon kyllä ihan samanlainen – on ihana kun on ympärillä kauniita asioita, etenkin käyttötavaroita.

  Otin muuten itseasiassa sen kullanvärisen tarjottimen mukaan ja se on ollu joka päivä käytössä tässä airbnb asunnossa, kun syön aina makkarissa – keittiössä ei oo ruokapöytää ! 🙂 Tuntuu luksukselta kantaa joka aamu aamiainen sänkyyn 😀 heh.

  Ihanaa viikkoa myös sulle ja kiitos kauniista kuvista !

  <3

 2. Todella kauniita! Itsekin pidän perinteisistä kalentereista, vaikka mies yrittää ehdottaa yhteistä, "kätevää" sähköistä kalenteria. Ja merkinnät täytyy tehdä lyijykynällä, nätillä käsialalla… Tämä on muuten ehdottomasti kivoin aikuisen naisen blogi, jota seuraan!

 3. Anne

  Eikö, se on nimenomaan sitä arjen luksusta, että perusasiatkin ovat nättejä. Miksi ostaa jotain joka ei ole kaunis, hehe. Mun työkaveri sanoi kerran hyvin kun valitin että meillä on kotona sotkuista – teillä sotkukin on nättiä – no niinhän se on jos tavarat on kauniita, vaikka olisivat sikinsokin on ne silti nättejä. Noh, valitettavasti meillä kyllä on myös ei niin kauniita esineitä, kuten miehen tekniikkajuttuja ja sen sellaisia tarvikkeita.

  Ihana kuulla että olet tykännyt tarjottimesta. Mäkin käytän omaani jatkuvasti.

  Kiitos itsellesi ihanasta kommentista ja siitä että aina niin suloisesti kommentoit! <3

 4. Anne

  Mä tykkään vaikka vaan fiilistellä kalenteria jos se on nätti, siksi paperiversio hakkaa iphonen version 🙂 Ja kiitos, kivasti sanottu!