Keskiviikkoterveisiä. Aloitin aamuni vähän tavallista aiemmin, sillä tänään olen yksin töissä, enkä voinut ottaa riskiä liikkeen avaamisesta myöhemmin, niinpä valitsin aamulla aikaisemman bussin. Hyvä niin, sillä bussit olivat kaikki myöhässä liukkaan kelin takia. Oli kyllä oikeastaan ihan kivaa vaihteeksi tulla kaupunkiin rauhassa. Päätinkin syödä ennen töitä aamupalani Sokos Wiklundin ravintolassa. Siellä istuskelin ikkunapöydässä ja nappailin torinäkymäkuvan. Niin täällä, kuin varmaan sielläkin, on aika vetistä ja loskaista.

Tadaa, aamupalani tänään. Puntaroin ensin laskiaispullan (olisin hakenut töihin kauppahallista) ja puuroannoksen välillä. Sitten muistin aikomukseni vähentää sokeria ja vehnäjauhoja, joten suuntasin puurobaariin. Näin ”terveellisen” aamiaisen sain koottua. En osannut päättää moniviljapuuron ja riisipuuron välillä, niinpä otin molempia. Kuorrutin lautasen vielä rusinasopalla, hillolla, voilla ja sokerilla. Mun täytyisi vissiin opetella syömään sokeroimattomia pakastemarjoja…

Tulin töihin ja ihastelin eilen (vapaapäivänäni) saapuneita juttuja. Alakertaan oli ilmestynyt uusi sohvaryhmä, nätiltä näytti. Sohva on Adean Band, joka jaksaa ihastuttaa vuodesta toiseen.

Led-spotit vähän haittaavat kivan kokonaisuuden fiilistä, mutta minusta tuossa on tosi onnistuneet värit ja somisteet. Harkitun huoleton koristetyynylajitelma tekee perussohvasta mielenkiintoisen. Kokonaisuus olisi tyystin erilainen jos kaikki tyynyt olisivat vaikkapa mustavalkoisia ja samasta muotista. Tässä setissä on myös ripaus nyt kovasti muodikasta vihreää sävyä, kuitenkin hillitysti.

Meillä alkaa töissä Sisustuksen Koodissa juuri näillä hetkillä Linie Designin mattokampanja. Olen tilannut muutaman aivan ihanan uuden mallimaton ja kovasti odotellaan niiden saapumista. Sitten voidaan polkaista kamppis käyntiin.

Tässäpä tämä keskiviikko sujuu pieniä askareita töissä suorittaen.

9 Comments

 1. Siis toi teidän Sokoksen aamiainen on ihana! Olen käynyt siellä pari kertaa, kun olen tullut Turkuun aamulla aikaisin. Ja luultavasti seuraava aamiainen Wiklundilla on melko pian.
  Ihanaa loppuviikkoa!

 2. Ihana fiilispostaus:) Pitkän yrittäjäuran jälkeen tulet edelleen töihin hyvällä fiiliksellä ja ihastelet työympäristöäsi, se on oikeasti todella ihailtavaa ja tavoittelemisen arvoinen tunne!

 3. Tuo Adean Band sohva on aivan upea. Olen aina sitä huonekaluliikkeessä kuolannut ja toivottavasti olisi joskus tota täpäkkää sen verran, että sais sen ostettua. Alkaa olemaan Ht-collectionin sohvassa jo aika kuluneet päälliset :(. Kiva väri tuossa sohvassa, ettei ole ihan puhtaan valkoinen…kun vertaa noihin Hay pikkupöytiin. Onko mikä väri?

 4. Olipa mukava postaus! 🙂 Työsi on varmasti mielenkiintoista ja sisältää monenlaista. Saanko udella, onko Sisustuksen koodi sinun oma yrityksesi vai oletko vain töissä siellä?
  Voi miten kaunis tuo Adean Band onkaan. Osaatko kertoa hintatietoja?
  Mukavaa päivää ja loppuviikkoa sinne Turkuun!
  – Auroora

 5. Anne

  Niin on, suuntaan aina sinne kun syön kaupungissa aamupalan. Puurobaari on mun mieleen 🙂 Että tervetuloo vaan tänne!

 6. Anne

  Oi kiitos, ajattelin ensin että outo sekalainen postaus 🙂 Mutta kieltämättä saan olla aika onnellinen kun töihin tulo on edellenkin ihanaa ja inspiroivaa. Koskaan ei ketuta kun pitää mennä työpaikalle. Iso osasyy siihen on tietty myös kivat työkaverit.

 7. Anne

  Band on niin tyylikäs kyllä. Sohvan väri on jänskä, vänän hiekan ja harmaan haalea välimuoto, ei siis valkoinen mutta melkein väritön. Hayn pikkupöydät ovat haaleat mintun väriset, kuvan sähkövalo vähän häiritsee näiden oikeita värisävyjä.

 8. Anne

  Kiva jos pidit 🙂 Työni on kyllä tosi mielenkiintoista ja mukavaa. Omistan Sisustuksen Koodin yhdessä Tomi Kouvolan kanssa.

  Bandissa on tosi paljon kokoonpano- ja kangasvaihtoehtoja. Kulmasohvat ovat siinä alk. 3500 euroa ja siitä ylöspäin riippuen osista ja kankaista.

  Ihanaa päivää myös sinne!

 9. On kyllä mahtavaa kun joku tykkää työstään noin intohimoisesti. Adean band on kyllä kaunis sohva. Haluaisin sen itsekin, mutta en raaski sitä ostaa kissan takia.