Tästä tulee vähän outo postaus. Jos autoilla ja muilla vempaimilla on käynnistysongelmia näin hyytävällä säällä, niin on minullakin. Meinasin monta kertaa kaivaa kameran esille silloin kun vielä oli päivänvaloa, mutta enpä saanut aikaiseksi. Kylmyydestä huolimatta työpäivä oli mielenkiintoinen. Meillä on tähän aikaan vuodesta kovat suunnittelut liikkeessä. Mietimme sisäänostoja, fiiliksiä, tapahtumia jne. Miltä meidän kevät näyttäisi ja mitä meidän asiakkaat haluaisivat ostaa. Aikaa kivaa kun saa näitä pohtia. Työkseen shoppailu on kyllä mielenkiintoista.

Tänään meillä oli vieraana Artekin edustaja ja kävimme hänen kanssaan lounaalla Blankossa. Aika hauskaa muuten, että hän sattuu olemaan vanha koulukaverini Kokkolan ajoilta. 

Valitsin lounaaksi kermaista lohikeittoa. Hyvää oli kerrassaan. Keitto on ihan täydellinen valinta pakkaspäivään. Huomaan että kotona tulee tehtyä liian harvoin keittoruokia. Tässä täytyy petrata. Ja näistä Blankossa napatuista kuvista vielä, minusta tuollainen tumma hämyinen tunnelma on nyt niin kaunista. Meillä kotona on kovin vaaleaa ja heleää, sinne ei yhtäkkiä saa luotua tuollaista tunnelmaa. Joskus olenkin miettinyt miten sitä onkin ajautunut niin puuterisen sävyiseen sisustukseen. Toisaalta, olen aina, ihan aina, tykännyt valkoisesta ja vaaleasta puusta.

Jotta nyt vielä sekoitetaan tämä postaus omituisemmaksi. Näytän teille minkälaisilla kengillä köpötän pakkasella. En vaan voi hehkuttaa tarpeeksi kunnollisia jalkineita. Minusta ”ääriolosuhteissa” jos koskaan on tärkeintä pysyä tukevasti pystyssä ja pitää jalat lämpiminä. Sen jälkeen vasta mietin miltä popot näyttävät. Edellisvuonna synttärilahjaksi saamani Meindlen vaelluskengät ovat mainiot ja vielä lämpimämmät isännältä saatujen villasukkien kanssa.

Näin kokosin kätevästi yhteen postaukseen höpinät säästä, töistä, ruoasta, sisustuksesta ja kengistä.

3 Comments

 1. Hei,
  tämä on hauska, viisi aihetta yhdessä postauksessa. 🙂
  Siitä tulikin mieleeni osta kaksi maksa yksi- tarjoukset ja jos Koodissa olisi joskus sellanen, niin aika varmasti hiihtelisin Turkuun. Ne taitavat kyllä olla enemmän halpamarkettien juttuja, Koodi on hieno kauppa.
  Kivaa perjantaita!
  -Minna

 2. Anne

  Hehe, sekalaiset höpinät kerrassaan 🙂 Mulla on usein paljon asiaa. Tuo kaksi yhden hinnalla tarjous olisi aika hulppea…mutta ehkä ei voisi antaa vaikka kahta sohvaa yhden hinnalla.

  Ihanaa viikonloppua!

 3. Kiitos! Siksipä tollaset tarjoukset sopiikin vain halpamarketteihin, kun niiden kympin tavara on oikeasti vitosen arvoinen.