Talvipakkanen on kyllä tehnyt taas tepposiaan ihoa ja hiuksia kohtaan. Onneksi asiaa voi auttaa hyvillä kosmetiikkatuotteilla. Sain ennen joulua Mia Höytöltä ihanan paketin. Kauniisti silkkinauhalla koristellusta vaaleanpunaisesta laatikosta paljastui kolme täsmätuotetta ihon hoitoon. Eivät olisi voineet paremmin sopia tähän vuodenaikaan. 

Lumous-seerumi kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti, sitäpä juuri tarvitsen. Valo-silmänympärysvoide auttaa pitämään silmänympärysihon pehmeänä ja Lempeä Uni-öljyseerumi on kuin eliksiiriä kuivalle iholle. Olen nyt hemmotellut ihoani näillä reilun kuukauden ajan ja pakkasen kuivattava vaikutus ei ole päässyt kasvojen ihoa kuluttamaan. Kunpa muistaisin hoitaa yhtä hyvin myös vartalon ihoani, nimittäin nyt kutisee kun en joka päivä muista jaksa sitä rasvata ja öljytä.

Erityisesti tätä Lempeä Uni-öljyseerumia suosittelen jokaisen iholle. Käytän myös meikin alla, eikä tästä jää ollenkaan sellaista öljyille tyypillistä tahmaa, siis kun aamulla haluan meikata hetimiten enkä jaksa odotella aineiden imeytymistä. Ja mikä tuoksu näissä tuotteissa onkaan, se huumaa.

Olen toden teolla ihastunut luonnonmukaiseen kosmetiikkaan. Yhtä paljon hehkutan edelleen Madaran tuotteita (tässä) ja Supermoodin tuotteita (tässä). Käytän kaikkia sarjoja säännöllisesti. Iho tuntuu tykkäävän tosi paljon lempeän oloisesta kosmetiikasta. Näiden ohella myös Lumenen tuotteet ovat itselleni sopivia, vaikkeivat luonnonmukaista kosmetiikkaa olekkaan, mutta niissäkin on samanlaista yksinkertaisuutta josta pidän.

Näissä kuvissa muuten näkyy myös lempparisukkani – Arelan unelmaisen pehmeät kasmir-sukat, niillä hemmottelen jalkojani silloin kun lekottelen sängyllä.

PS. Huomenissa olisi luvassa taas blogikirppis. Siivosin koko viikonlopun ja löysin taas aarteita kaapista, sellaisia joista on ehkä jollekin toiselle iloa kun itse niitä ei tule käytettyä. Mm. Samujin mekko, Chloen nilkkurit, Tiia Vanhatapion lammaspuuhka ja Hermeksen Twilly…

2 Comments

  1. Moikka Anne, kommentoin vähän jälkijunassa. Olen itsekin laiska vartalon rasvaaja, en pidä rasvaisesta tunnusta, joka jää iholle pukiessa. Nyt törmäsin ihan apteekissa sattumalta Eucerinin suihkussa käytettävään lotioniin. Sitä laitetaan iholle pesun jälkeen ja huuhdellaan, vähän kuin hoitoaine hiuksissa. On auttanut tosi hyvin kevyesti kuivaan, kutisevaan ihoon, eikä ole jättänyt hankalaa oloa iholle 🙂 Ehkä samantyyppisiä löytyy kiinnostavammiltakin merkeiltä, itse nappasin tuon Eucerinin kokeiluun, kun tuli niin sopivasti vastaan.

    Maria

  2. Anne

    Hei Maria, anteeksi kun tämä vastaus oli vahingossa jäänyt väliin. Mutta hei kiitti tosi paljon tuosta vinkistä, taidanpa laittaa tuon suihkulotionin testaukseen. En tiedä mikä siinä muka on niin vaikeaa että saisi aikaiseksi rasvailla kroppaa. Ja mielummin käytän öljyä kun vartalovoidetta, öljyt vaan on niin ihania, tekevät ihon silkkikseksi.