Tämä Morris-innostus se vaan jatkuu edelleen, tänään ihailin tuota kukallista tapettia. Kävin hakemassa varastosta mallipalan ja teippasin sen ikkunaan tätä kuvaa varten. Itselläni ei ole juuri nyt kotona paikkaa tällaiselle tapetille, onneksi voin ihastella sitä vaikka töissä mallikirjasta. Raahasin tapetin alle Hayn hyllyn ja kasasin sen päälle vähän lehtiä ja kirjoja sekä pikkutavaroita. Erilaisista metallisävyistä pidän myös, sekoittelen surutta kotonakin kultaa ja hopeaa, ihan kuten kuvassa. Mitä te olette meltä eri metallien sekoittelusta?

Kuvan hylly on Hayn New Order, josta löytyy useampia värejä ja variaatioita. Minusta tuo helmenharmaa runkoväri on tosi kaunis. Tässä olisi oivallinen taso vaikkapa eteiseen. Ylin hylly on hauskasti kaukalo, siitä ei putoa pikkutavarat, toisaalta kertyvä sälä jää ovelasti vähän ”piiloon”. Tämä olisi ihana myös vaikka kukkapöytänä tai olohuoneessa lehtien säilytyksessä.

Hyllyn värejä ja lisätietoja voi käydä kätevästi katsomassa Hayn maahantuojan Gulledin sivuilta, tästä  . Muutenkin jos teillä on joitakin Hayn, Muuton, Magiksen tai Tom Dixonin tuotemietintöjä, on tuo heidän kotisivunsa mahtava. Sieltä löytyy tiedot valtaosasta näiden merkkien tuotteista ja kätevästi myös ovh-hinnat. Heiltä ei tilata tuotteita, vaan ne voi sitten käydä ostamassa jälleenmyyjiltä, kuten vaikkapa meiltä Koodista. 

Minun on kuulkaa pakko tunnustaa – meillä on vielä joulukuusi sisällä kotona. Hups, se meni tänä(kin) vuonna nuutin päivään saakka. Aika perinteikästä kerrassaan. Viikonloppuna viuhuu kädet, sitten tuodaan raikas talvikausi kotosalle. Yritän vihdoin saada kuvattua tännekin vähän kotikuvia.


Joko teillä on kevään sisustusjutut mielessä, olisi kiva kuulla mitä suunnittelette sen suhteen? Mikä ihastuttaa, mistä haaveilette, mitä hankitte, mikä ärsyttää, mikä ihmetyttää….

8 Comments

  1. Ohhoh, tuo Hayn hylly on mielestäni loistava esimerkki kategoriasta "brändi ei tätä pelasta".

    • Haylla on todella laaja tuotevalikoima, siitä löytyy varmasti montaa miellyttävää ja ei niin miellyttävää tuotetta.

  2. Olen,ehkä rohkaisemanasi,innoissani eri metallien ja maanläheisten sävyjen yhdistelystä. Huoneesta tuli ylellinen: osittain rosoisiksi sävyllä Mulperi maalatut seinät, päälle hiukan hopeista helmiaislasyyriä, messinkiset lamput ja semiromanttiset verhotangot, hopeakehyksinen peili, kultakehyksisiä tauluja…pari tuon tapetin tyylistä tyynyä ja yksi hopeinen.

    • Onpa ihana kulla että olen onnistunut jopa ehkä rohkaisemaan valinnoissa 🙂 Kuulostaa ihanalta tuo sinun sisustuskokonaisuutesi. Arvostan persoonallisia sisustuksia.

  3. Ala-asteella kuvistunnilla opetettiin, että kahta metalliväriä ei (heraldiikassa) saa yhdistää samaan työhön (vaakunaan) ja sitä sääntöä olen noudattanut nyt 30 v.

    • Mä taas tavallaan tykkään "sääntöjen" rikkomisesta. Kuten senkin että tummansininen ja musta ei sovi yhteen jne. Loppujen lopuksi minusta kokonaisuus aina ratkaisee. Mutta nää on just näitä itselle sopivia juttuja 🙂

Write A Comment