Tänäänpä innostuin säätämään kamerani kanssa valoisaan aikaan. Vuoden alussa on mielessä vaikka mitä juttuja ja paljon niistä tietysti työn saralla. Ihmeellisesti tämä perjantai on ollut sen suhteen tehokas. Paitsi että olemme lyöneet liikkeessä taas muutamia suunnitelmia lukkoon, olen saanut kivoja yhteydenottoja liittyen blogitöihin. Erittäin energinen ja innostunut päivä tänään. Pakkanenkin hellitti hitusen, olisiko se saanut vähän virtaa myös meihin.

Työmietteiden teemaan sopiikin paremmin kuin hyvin työpisteen fiilistely. Omassa kodissanikin työpisteeni on minulle tärkeä paikka. Vaan kun en valoisaan aikaan ole sitä kuvaamassa, somistin töihin työpisteen String-kokonaisuuteen. Niin kaunis tuo hyllystö työpisteineen on, että voisin melkein harkita kotonakin omaan Stringiin joskus työpöytälevyä. Miksei tuollainen spotti voisi olla vaikka olohuoneessa.

Ihastelen pieniä kivoja juttuja, niitä kerääntyy pakostakin ainakin omalle työpöydälleni. Tässä on Hayn kullanvärisiä pientuotteita ja pari kaunista korttia. Tummempi on Turun Taidemuseon näyttelykutsu ja toinen on Arelalta saamani joulutervehdyskortti. Niin kauniita molemmat.

Tälle vuodelle himoitaan ainakin uusia valaisimia. Nyt Koodista saa ruotsalaisia Örsjön upeita valaisimia. Ihan mahtavia vaikkapa nuo Kvist-kruunut. Valkoinen tuollainen on ainakin ruotsalaisen Philian olohuoneessa, toimii täydellisesti harmonisessa tilassa. Itse ihastelen erityisesti kuparista versiota, olisi mieletön ruokapöydän yllä.

Työpöydällä on Vitran söpö nahkainen elefantti-hiirimatto. Kannettavan kanssa ei tuollaista tarvitse, mutta pöytäkoneen hiiren alla meillä ainakin töissä on vielä hiirimatto. Ei tosin noin hieno vaan ihan Pikku Myy-matto – ehkä se sopiikin mulle ja Maijalle, heh.

Tilailtiin tänään töihin Morriksen kankaita, niistä tulee tyynyjä ja Marjallekin lähetetään kangasta (terkut). Lisäksi valittiin liikkeen lattialle pari uutta mattoa Linie Designilta. Nyt olemme vaihteeksi ihan fiiliksissä paksummista villamatoista, kuten tuosta Comfortista tai silkoisista viskoosimatoista. Värikartat ovat Hayn, siinä on nahkamalleja ja tuo vihreä linoleum on pöydän värimalli. Miksei tamminen ruokapöytä voisi olla vihreäkantinen. Olettko valmiita taipumaan väreihin?

Työpisteen vieressä seinällä on Artekin juhlavuoden juliste, kivan graafinen ja sen silaa hauskasti kultainen painatus kulmassa. Kultaa löytyy myös Hayn uudesta seinäkellosta, sen simppeli tyyli ihastuttaa, kultaista on tuo toinen viisari.

Kaikki kuvien tuotteet Sisustuksen Koodi.

Energistä viikonloppua!

8 Comments

 1. Kivoja pieniä juttuja ja toi työpiste, ihana! Kun luin postauksen, aloin vilkuilemaan ympärilleni, että minne String-työpisteen voisin laittaa, mutta ei ole tässä asunnossa sille paikkaa, kun Muuramen kalusteita en halua heittää pois. Mutta tuon taulun, hiirimaton tai jakkaran voisin kyllä hankkia itelle synttärilahjaksi. Ei muuta kuin taululle paikkaa etsimään!
  -Minna

 2. Anne

  Hih, ei kannata luopua Muurameista, vaikka on String myös ihana 🙂 Ei muuta kun miettimään, tuommoinen juliste tulee ainaki näpsästi postitse…

 3. Anne

  Eikö 🙂 kello maksaa 87 €. Se on muuten hauskasti sellainen aika "syvä" tulee ehkä n. 7 cm seinästä ulos.

 4. Mä kattelin just tuota kuvan Morriksen kangasta <3 Tyyny siitä kiinnostelis. Tuleeko sitä? Mitä maksais? Norsualustaki rupes himottelee 🙂

 5. Kiitoksia, kangas näyttää kyllä hyvältä ja näissä kuvissa väritkin tulee paremmin esille. Kaapista taitaa löytyä kukkien kaveriksi sopivan värisiä pellavatyynynpäällisiä. Innolla odotan kangasta ja muitakin tuotteita..( ;

 6. Anne

  Juu, tuosta Morriksesta tulee tyynyjä, koko 50×60 cm ja hinta n. 70 euroa… 🙂

 7. Anne

  Tuo kangas on todella kaunis, innolla odotellaan mekin noita tyynyjä tuosta 🙂