Istun tässä töissä koneella, suljettiin juuri liike, mutta odottelen täällä siskon perhettä saapuvaksi, he tulevat Kokkolasta viikonloppuvierailulle – ihanaa! Saavat pian yksityiskierroksen Koodissa. Tässä odotellessani selailin inspiraatiokuvia ja koska kaipaan nyt juuri heleää ja kodikasta, pysähdyin näiden kuvien kohdalle huokailemaan tunnelmaa. Jaanpas tämän fiiliksen teillekin kuvien muodossa.


Asunnon väriskaala on ihan omaan makuuni, vaaleaa, mutta silti sävykästä. Ihastelen Morriksen tapettia, joka löytyy hallista. Samoin tietysti vanhan talon puitteita, sen tuomaa rentoutta ja aitoutta. Omaa makuuhuonetta ei ole vieläkään saatu viilattua uuteen uskoon, sinne kaavailen jossain vaiheessa edelleenkin seinäväriä, tämän kohteen makkarista löytyy kutakuinkin sävy, jota olen tavoittelemassa – jos siis se joskus tulee maalattua.

Rentoa viikonloppua!

5 Comments

  1. Oi, kuinka rennon tyylikäs asunto! Onko sinulla tarkempaa tietoa tuosta sohvasta?

  2. Ihanan rento ja kotoisa tunnelma. Itseäni inspaa nyt hieman tätä tummemmat sävyt, mutta aina keväällä vaaleus alkaa taas tuntua niin raikkaalta. Sohvan väri on todella kaunis!

  3. Anne

    Niin kyllä on, en kyllä tiedä miksi itseeni iskee niin aina tällaiset rennot tyylit. En kyllä osaisi itse olla sliipatussa kodissa 🙂 Sohva on Muuton Rest-sohva, saa tilattua esim. meiltä Koodista.

  4. Anne

    Niinpä 🙂 mua myös inspoaa ne tummatkin sävyt, heh, tai siis ehkä kaikki onnistuneet kokonaisuudet.