Jokin aika sitten pidin blogikirppiksen ja lähes kaikki tavarat löysivät uuden kodin rivakasti. Jäljelle jäi kuitenkin minusta kaksi upeinta artikkelia, joten ajattelin muistutella teitä että Chloen nilkkurit ja Tiia Vanhatapion lammashuivi etsivät vielä uutta kotia.

Voit katsella tarkemmat tiedot näistä tuotteista taannoisesta blogikirppispostauksestani, tästä. Chloén nikkurit ovat aivan ihanat, mutta itselläni niitä ei ole tullut käytettyä, joten ajattelin että pääsisivät vielä käyttöön jollain toisella.

Tiia Vanhatapion lammaspuuhka on näyttävä ja ylellinen. Omaan pukeutumiseeni ehkä kuitenkin himpun naisellinen, vähän kuin nuo nilkkuritkin. Taidan olla aikamoinen tomboy-tyyppi kuitenkin pukeutumisen suhteen.

Alennan näiden molempien hintaa vielä hitusen, eli molempien hinta olisi 100 € / tuote.

Jos kiinnostuit niin meilailehan minulle: amelender(a)gmail.com

—–
Huomiseksi on luvassa juttua kosmetiikasta ja ihan mahtava ylläri Helsingissä liikkuville lukijoilleni!

2 Comments

  1. Aaah en tajua miten nuo kengät ei ole menneet kaupaksi??? Jos ne mahtuisivat olisin ne jo ostanut. Mulla vaan on koko 39 tai 40.

  2. Anne

    No niinpä, kengät ovat todella kivat ja ajattomat. Ihan Chloea. Harmitus kun ei mahdu sulle 🙂