Olen kuulkaas aika viehättynyt, nimittäin tähän juttuun Sokokselta lainaamistani vaatteista ja asusteista. Valitsin kevään uutuuksista minua juuri nyt ihastuttavia juttuja. Näistä tulikin oikein kevättä ja heleyttä henkivä kokonaisuus. Sunnuntaina on myös ystävänpäivä, meillä kaikilla on varmasti niitä ihanuuksia elämässämme, joille tuo kuvan kortin teksti osuu – elämä on tylsää ilman sinua.  Ei siis olla tylsiä ja ilman toisiamme, vaan ollaan lähellä, vaikka ei ehkä fyysisesti, mutta edes virtuaalisesti ja kuunnellen. Muistaminen on tärkeää. Ilahduttaa voi pelkällä läheisyydellä ja sanoilla, mutta toki joskus on mukava yllättääkin, esimerkiksi odottamattomalla lahjalla. Miten olisi vaikkapa strassikoristeinen kaulakoru kera kauniin kortin. Kuvan kaulakoru on Sokokselta ja Korukolmion mallistoa.

Haalean vaalanpunainen ei kyllästytä, pehmeä sävy sopii niin hyvin muuten kovin luonnonsävyiseen ja harmaaseen värimaailmaani. Niinpä ihastuin palavasti Dieselin osastolla tuohon college-paitaan. Se on muuten malliltaankin aivan täydellinen, väljä ja linjakas, paidan takahelma aavistuksen pidempi kuin etuosa. 


Oikein odotan että saan taas ottaa käyttöön pikkuiset olkalaukut. Nyt talvitakkien kanssa olen aina päätynyt vähän kookkaampaan laukkuvaihtoehtoon. Bongasin Sokokselta tuon todella suloisen Calvin Kleinin pikkulaukun. Siinä toistuu ihan tämän hetken suosikkielementit – pieni koko, pitkä olkahihna, pastellisävy ja ketjuhihna. Tuo olisi mitä täydellisin kevätasujen täydentäjä.

Ihan joka kevät minä ihastun valkoisiin keveisiin puuvillapaitiksiin, mielellään vielä tuollaisiin vähän koristeellisempiin. Tämä löytyi Noa Noalta. Ja tietysti tuollaisen ihanan paidan alaosaksi pukisin mielelläni piukat mustat pillifarkut. Näin kokonaisuus pysyy skarppina. Tällä kertaa yllätin itseni ihastumalla vyöhön. En muista edes koska olisin oikeasti käyttänyt vyötä. Mutta J. Lindebergin ohut beige vyö olisi aika ovela asuste valkoisten t-paitojen ja paitisten seuraan. Mitä te tuumaatte vöistä?

Sokoksella on vielä tämän helmikuun loppuun saakka farkkukampanja – normaalihintaisista merkkifarkuista saa -20% S-Etukortilla. Eli jos olet miettinyt uusien farkkujen hankintaa, nyt kannattaa katsastaa Sokoksen valikoimat. Poimin tähän omat kolme lemppariani – Filippa K:n ohuet ja todella ihoa myötäilevät mustat pillit, ikisuosikkini Skinzeet Dieselin mallistosta (kevään tasainen sininen sävy on ihana) sekä Ralph Laurenilta maltillisesti kapeat hiilenharmaat farkut.

Keväthimotusten listaan on tietysti ihan pakko lisätä täydellinen raitapaita. Tiedättekö että näihin minulla on pakkomielle, vähän samaan tapaan kuin harmaisiin neuleisiin tai farkkuihin. Vaikka minulla olisi kuinka hyvät sellaiset, aina on tilaa yhdelle uudelle ”täydellisyydelle”. Bongasin tämän kyseisen raitapaidan uusimman StyleBy-lehden artikkelista ja tutkin heti kenen paita oli kyseessä – Tiger of Swedenin ja sitä löytyy Sokokselta. Check. Vahva suositus, nämä täydellisyydet loppuvat usein hujauksessa.

Tässä tuli ihan selvästi minun ensimmäinen kevätvaatteiden toivelistaukseni, eli:

-hempeä college
-napakat farkut
-pikkuinen söpö olkalaukku
-täydellinen raitapaita
-kapea vyö
-strassikoru (etenkin harmaan neuleen tai collegen pariksi)

Mitä teidän keväisessä toivelistassanne on? Olisi tosi kiva kuulla!

”kaupallinen yhteistyö Sokos”

4 Comments

 1. Aivan täydellisiä kaikki! Kiitos taas hyvistä vinkeistä. Olet kyllä taitava löytämään ihanuuksia <3

  Annu

 2. Ihania juttuja olet löytänyt ja tuon collegen voisin myös laittaa listalle, raidat ovat listalla ympäri vuoden. Tänä vuonna kyllä ostoslistalla on enemmän kotiinliittyviä juttuja. Nyt muistin, että jotkin mustat caprihousut ja ehkä pastellinen kotelomekko olis hyvä myös hankkia koiranäyttelyitä ajatellen, mutta näyttelyihin sopivat vaatteet ovat hieman kortilla, joten voipi olla että niiden metsästys jatkuu ja jatkuu.
  Kivaa perjantaita!

 3. Anne

  Ihan mahtava kuulla, kiitos paljon <3 Mäkin tykkäsin näistä kaikista todella paljon. On tosi kiva kun saa käydä etsimässä teille ihanuuksia kuvia varten.

 4. Anne

  Tuo college oli just mun makuun, niin herkän kaunis, mutta rento. Eikö uusia vaatteita ole toisaalta kiva metsästää, heh. Mulle käy aina niin että törmään vahingossa johonkin mitä haluan. Kivaa viikkoa!